Verdiepingsdag – Peter Toonen & Janny Pronk

Een dag waarin Janny Pronk en Peter Toonen dieper ingaan op het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd. Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.

Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Hoewel daarom een indeling in een wereld ‘buiten’ ons en een wereld ‘in’ ons een kunstmatige scheiding is, is de dag om praktische redenen in twee items verdeeld: de macrowereld en de microwereld.
Beide modules worden op deze verdiepingsdag afgesloten met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken.
We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

– 11:00 – 13:30 uur:
Macro
In de ochtend bespreken we tot in details de herkomst van deze krachten en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald.
Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid.

(- Lunchpauze)

– 14:30 – 18:00 uur:
Micro
In de middag onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijkse leven op het persoonlijke vlak: werk, relaties, gezondheid, enzovoort.
Sleutelwoorden: psychopaten, narcisme, robotisering, ‘sheeple’ versus ‘het zwarte schaap’, verslaving, samenwerking, bewustzijnsgroei.

– Datum: woensdag 3 april 2019 (11:00 – 18:00 uur)
– Locatie: Pastorie Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20, Schipluiden
– Kosten/betaling: 99,- (incl. koffie/thee, versnaperingen en lunch)

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die later is omgedoopt tot de Bewustzijnscoach opleiding, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, momenteel in Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. Peter’s websites: https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ en www.mayatijd.nl en www.peter-toonen.nl.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:info@jannypronk.nl  o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.

Datum

woensdag 03 oktober 2018

Tijd

11:00 - 18:00

Prijs

€ 99,00

Ticket

Janny Pronk

Locatie

Zolder
Categorie
Janny Pronk

Organisator

Janny Pronk
Telefoon
06-50 21 53 96
E-mail
info@jannypronk.nl
Website
http://www.jannypronk.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.