Verdiepingsdag – Peter Toonen & Janny Pronk

Een dag waarin Janny Pronk en Peter Toonen dieper ingaan op het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd. Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.

Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er vooral gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken.
We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

Op deze dag zullen we hiervoor ook gebruik maken van de Dreamspell, de galactische kalender van de Maya’s die ons kan helpen ons levenspad te herkennen.

Andere oefeningen: van ‘hoofd naar hart’ gaan, DNA-healing, actieve bescherming tegen negatieve krachten zoals die van psychopaten en van 5G, ‘sterrenreis’ naar je galactische afkomst, de kracht van het hart, kwantumpauze ademhaling. In het kort: we beleven een ‘dagje buiten de Matrix’.

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die later is omgedoopt tot de Bewustzijnscoach opleiding, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, momenteel in Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. Peter’s websites: https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ en www.mayatijd.nl en www.peter-toonen.nl.

Janny Pronk
Janny heeft al jaren een praktijk in de pastorie van Op Hodenpijl, waar ze ook uiteenlopende cursussen geeft zoals in meditatie, het spirituele 7 stappenplan en vrouwengroepen. Ze organiseert ook regelmatig spirituele reizen naar het buitenland. Janny’s website: www.JannyPronk.nl

Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Kosten: €99,- inclusief koffie, thee en lunch

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:info@jannypronk.nl  o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.

Datum

woensdag 16 september 2020

Tijd

11:00 - 17:00

Prijs

€ 99,00

Ticket

Janny Pronk

Locatie

Zolder
Janny Pronk

Organisator

Janny Pronk
Telefoon
06-50 21 53 96
E-mail
info@jannypronk.nl
Website
http://www.jannypronk.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.