Skip to main content

Ons emotionele navigatiesysteem – Vera Helleman

Op woensdag 21 juni – midzomerdag – is Vera Helleman te gast voor een lezing over emoties. Vera neemt je mee in de wereld van emoties, hun functie, hun correlerende levensthema’s en hun boodschap. Na deze lezing wil je niet meer van je emoties af, maar ze juist begrijpen!

Emoties worden doorgaans als lastig ervaren, velen zijn ze liever kwijt dan rijk, maar emoties hebben een schat aan informatie voor ons, waarmee we gemakkelijker ons weg kunnen vinden in deze ingewikkelde wereld. Emoties navigeren ons. Ze geven ons feedback over ons leven. Ze helpen ons.. Wij moeten ze alleen leren gewaarworden en begrijpen. Vera heeft hiervoor een systeem ontrafeld waarin ze alle emoties heeft gerubriceerd in emotiegroepen. Een must have voor in je emotionele EHBO-doos.

Er is volop gelegenheid om (persoonlijke) vragen te stellen. Ook is er de mogelijkheid om Vera’s boeken waaronder ‘De emotie encyclopedie’ in contant aan te schaffen.

Vera heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie, is sterk paranormaal begaafd en verdiepte zich vanuit inzicht in non-dualistische principes in de wetmatigheden van onze menselijke realiteit en de structuren van onze menselijke geest en gevoelens. Zij structureerde fundamentele inzichten in praktisch toepasbare modellen. Dit deed zijn met emoties, met autisme en met een model bedoeld om onze toekomstige maatschappij mee te bouwen, ‘the new natural’.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief drankje achteraf
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

  • Date & Ticket
  • Attendee Info
  • Betaling
  • Complete
Lezing & pauzedrankje
Available Tickets: 250

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Het Lezing & pauzedrankje ticket is uitverkocht. U kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Maaltijd voorafgaand lezing
Available Tickets: 80

Maaltijd: € 23,50

Het Maaltijd voorafgaand lezing ticket is uitverkocht. U kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

woensdag 21 juni 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
meer info | reserveer
QR-code