Skip to main content
Paul & Carla

Het Uur van het Hart – Paul en Carla

Paul en Carla zijn terug Op Hodenpijl met Het Uur van het Hart. Een Maandelijks Goedgesprek-Concert door zangers/songwriters Paul en Carla. 

Muziek – Verhaal – Actualiteit – Interactie – Poëzie – Inspiratie – Bemoediging – bovenal LIEFDE. Met composities en gedichten die je recht in het hart raken, emoties en oude patronen transformeren en je in contact brengen met je authentieke zelf.

In 2007 bezongen Paul en Carla de officiële opening van Op Hodenpijl, waren ze de eerste artiesten die bij ons optraden, het eerste bruidspaar dat hier trouwde en konden onze gasten vanaf dat moment, gedurende 7 achtereenvolgende seizoenen, iedere eerste zondag van de maand genieten van hun fantastische “Goedgesprek-Concert” met de welluidende titel “Het Uur van Het Hart”. Aan de hand van prachtige zelfgeschreven nummers en gedichten werden ervaringen omtrent hun eigen bewustwordingsproces gedeeld, sprongen harten open en vonden toehoorders her- en erkenning, troost en bemoediging bij het bewandelen van hun eigen pad.

We mochten meegenieten van hun belevenissen tijdens de door hen geïnitieerde spirituele reizen naar krachtplekken in o.m. het Katharengebied, Glastonbury, Stonehenge, Montserrat, Peru, Bolivia, Egypte en Jeruzalem.

Op Kerstavonden werden we steevast muzikaal onthaald met een schitterend Kerstconcert, waaraan ook hun dochter Belinda met haar loepzuivere engelenstem regelmatig meewerkte. Zo ook dit jaar! Paul en Carla kregen in 2011 landelijke bekendheid door hun bijzondere deelname aan het TV programma Holland’s Got Talent. Sindsdien zijn ze onder de naam La Familia met hun theaterconcerten een graag geziene gast in de Nederlandse theaters en concertzalen. Zij brachten 4 Nederlandstalige en 4 Engelstalige albums uit en een album om de kracht van mensen met een verstandelijke beperking in het licht te zetten. Daarnaast publiceerde Carla 2 dichtbundels.

Paul en Carla werkten o.m. samen met Marcel Messing, Masaru Emoto en prinses Irene.

Het uur van het Hart

“Het gaat alleen maar om de Liefde” (De titel van een van hun composities.).

Paul: “Daar is in feite alles mee gezegd en waar het in het leven en zeker ook in de wereld van de muziek vaak om draait.” Carla: “Helemaal mee eens! De bron van waaruit we alles creëren en alles zijn. Deze cruciale tijd inspireert ons dan ook enorm om ons licht op tafel te blijven zetten.” Nieuwe inzichten, Nieuwe liedjes en Nieuwe gedichten. We hebben er zin in!“ Met thema’s als: Waar sta je in deze turbulente tijd met jezelf? Hoe ga je met al deze veranderingen om? Kan je in je kracht blijven staan zonder strijd? En…wat zegt en doet Liefde…? Kortom actuele vragen en thema’s die de muzikale revue passeren, gelardeerd met hand-reikende poëzie. U bent van HARTE welkom om met uw gehele hart aanwezig te zijn bij: “Het uur van het Hart”. www.paulencarla.nl

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 11.00 uur in de kerk. Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50 (reserveren inclusief lunch is niet meer mogelijk)

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 05 september 2021

Tijd

11:00 - 12:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl