Skip to main content
Paul & Carla

Het Uur van Het Hart – Concert van de Liefde – Paul&Carla – Jan Willem Hoekstra piano

Paul en Carla zijn terug Op Hodenpijl met Het Uur van het Hart. Een Maandelijks Goedgesprek-Concert door zangers/songwriters Paul en Carla en nu met Jan Willem Hoekstra op de piano. 

Akoestische live Muziek – zang -Verhaal – Actualiteit – Interactie – Poëzie – Inspiratie – Humor. Met composities en gedichten die je recht in het hart raken.

Op zondag 8 mei staat het maandelijkse Goedgesprek-Concert “Het Uur van Het Hart” volledig in het teken van DE LIEFDE. En omdat het MOEDERDAG is zullen zangers/songwriters Paul&Carla de aanwezige moeders natuurlijk extra in het zonnetje zetten.

Op vleugel begeleid door pianist Jan Willem Hoekstra, wordt U zoals altijd meegenomen in een familiaire intieme sfeer, waarin gelardeerd met humor ook regelmatig hier en daar een traan van ontroering wordt weggepinkt.

Met hun warme stemmen, humor en poëzie weten zij steeds weer de juiste snaar te raken. In het theater doen ze dat sinds hun doorbraak via het TV programma Holland ’s Got Talent nu al weer zo’n 12 jaar samen met hun dochter onder de naam La Familia, met een zeer breed repertoire in de meest uiteenlopende talen. In Op Hodenpijl zingen Paul&Carla hun zelfgeschreven liedjes. Iedere maand een ander thema afgestemd op hetgeen er actueel speelt.

Het is een interactief programma waarin het publiek dus op levendige wijze wordt betrokken. Niets hoeft, alles mag. Ook stellen zij hun concertprogramma open voor hen die iets van zichzelf willen laten zien. Een mooi lied, muziekstuk, gedicht of verhaal, etc. Verzoeknummers kunnen ook vooraf worden ingediend via paulencarla.music@gmail.com

Paul&Carla waren recentelijk regelmatig op de radio te beluisteren met hun speciaal voor deze tijd geschreven lied: “Kom dan maar bij mij”.
Zij organiseerden in de loop der jaren diverse muzikale bewustzijnsreizen naar krachtplekken als Het Katharengebied in Zuid Frankrijk, Glastonbury, Stonehenge, Montserat, Peru, Bolivia en Jeruzalem.

Zij ondersteunen met hun muziek ook lezingen van anderen, waaronder in het verleden die van Masaru Emoto, Marcel Messing en prinses Irene.
Zij brachten 4 Nederlandstalige en 4 Engelstalige albums uit en een album om de kracht van mensen met een verstandelijke beperking in het licht te zetten. Daarnaast publiceerde Carla 2 dichtbundels.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 08 mei 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl