Paul & Carla

Het Uur van het Hart – Paul en Carla – Thema: Hoe gaat het nu met jou?! – Geannuleerd

Paul en Carla zijn terug Op Hodenpijl met Het Uur van het Hart. Een Maandelijks Goedgesprek-Concert door zangers/songwriters Paul en Carla. 

Muziek – Verhaal – Actualiteit – Interactie – Poëzie – Inspiratie – Bemoediging – bovenal LIEFDE. Met composities en gedichten die je recht in het hart raken, emoties en oude patronen transformeren en je in contact brengen met je authentieke zelf.

Helaas is dit concert geannuleerd ivm de nieuwe maatregelen. Het concert zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum. 

In 2007 bezongen Paul en Carla de officiële opening van Op Hodenpijl, waren ze de eerste artiesten die bij ons optraden, het eerste bruidspaar dat hier trouwde en konden onze gasten vanaf dat moment, gedurende 7 achtereenvolgende seizoenen, iedere eerste zondag van de maand genieten van hun fantastische “Goedgesprek-Concert” met de welluidende titel “Het Uur van Het Hart”. Aan de hand van prachtige zelfgeschreven nummers en gedichten werden ervaringen omtrent hun eigen bewustwordingsproces gedeeld, sprongen harten open en vonden toehoorders her- en erkenning, troost en bemoediging bij het bewandelen van hun eigen pad.

We mochten meegenieten van hun belevenissen tijdens de door hen geïnitieerde spirituele reizen naar krachtplekken in o.m. het Katharengebied, Glastonbury, Stonehenge, Montserrat, Peru, Bolivia, Egypte en Jeruzalem.

Op Kerstavonden werden we steevast muzikaal onthaald met een schitterend Kerstconcert, waaraan ook hun dochter Belinda met haar loepzuivere engelenstem regelmatig meewerkte. Zo ook het afgelopen jaar. Paul en Carla kregen in 2011 landelijke bekendheid door hun bijzondere deelname aan het TV programma Holland’s Got Talent. Sindsdien zijn ze onder de naam La Familia met hun theaterconcerten een graag geziene gast in de Nederlandse theaters en concertzalen. Zij brachten 4 Nederlandstalige en 4 Engelstalige albums uit en een album om de kracht van mensen met een verstandelijke beperking in het licht te zetten. Daarnaast publiceerde Carla 2 dichtbundels.

Paul en Carla werkten o.m. samen met Marcel Messing, Masaru Emoto en prinses Irene.

Het uur van het Hart met als thema van de maand: Hoe gaat het nu met jou?!

“Hoe gaat het met jou in deze turbulente tijd?” “Hoe ga je om met jezelf en anderen.” “Welke keuzes maak je?” “Waar laat je je door leiden”? “Hoe blijf je trouw aan jezelf”?

Paul: “Vragen die actueler lijken te zijn dan ooit tevoren.  Carla: “Ja, en hoe lastig is het om je niet te laten misleiden of te laten verleiden tot korte termijn oplossingen, waar we achteraf enorme spijt van kunnen krijgen.”  Deze cruciale tijd inspireert ons dan ook enorm om ons licht op tafel te blijven zetten.” Nieuwe inzichten, Nieuwe liedjes en Nieuwe gedichten. We hebben er zin in!“ Actuele vragen en thema’s passeren de muzikale revue, gelardeerd met hand-reikende poëzie. U bent van HARTE welkom om met uw gehele hart aanwezig te zijn bij: “Het uur van het Hart”. www.paulencarla.nl

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 09 januari 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.