Paul & Carla

Het Uur van het Hart – Paul en Carla

Paul en Carla zijn terug Op Hodenpijl met Het Uur van het Hart. Een Maandelijks Goedgesprek-Concert door zangers/songwriters Paul en Carla. 

Muziek – Verhaal – Actualiteit – Interactie – Poëzie – Inspiratie – Bemoediging – bovenal LIEFDE. Met composities en gedichten die je recht in het hart raken, emoties en oude patronen transformeren en je in contact brengen met je authentieke zelf.

In 2007 bezongen Paul en Carla de officiële opening van Op Hodenpijl. Zij waren het eerste bruidspaar dat trouwden Op Hodenpijl en gaven gedurende 7 achtereenvolgende seizoenen een “Goedgesprek-Concert” met de welluidende titel “Het Uur van Het Hart”. Aan de hand van prachtige zelfgeschreven nummers en gedichten werden ervaringen omtrent hun eigen bewustwordingsproces gedeeld, sprongen harten open en vonden toehoorders her- en erkenning, troost en bemoediging bij het bewandelen van hun eigen pad.

We mochten meegenieten van hun belevenissen tijdens de door hen geïnitieerde spirituele reizen naar krachtplekken in o.m. het Katharengebied, Glastonbury, Stonehenge, Montserrat, Peru, Bolivia, Egypte en Jeruzalem.

Paul en Carla kregen in 2011 landelijke bekendheid door hun bijzondere deelname aan het TV programma Holland’s Got Talent. Sindsdien zijn ze onder de naam La Familia met hun theaterconcerten een graag geziene gast in de Nederlandse theaters en concertzalen. Zij brachten 4 Nederlandstalige en 4 Engelstalige albums uit en een album om de kracht van mensen met een verstandelijke beperking in het licht te zetten. Daarnaast publiceerde Carla 2 dichtbundels.

Paul en Carla werkten o.m. samen met Marcel Messing, Masaru Emoto en prinses Irene.

Tijdens Het Uur van Het Hart van April wordt door zangers/songwriters Paul & Carla onder begeleiding van pianist Jan Willem Hoekstra, het thema “Vrij Zijn” in de breedste zin van het woord muzikaal, interactief en poëtisch belicht. De vreugde van je vrij voelen, te mogen zijn wie je bent. Het verlangen naar vrijheid als dat niet zo is. “Ben ik vrij om te zijn wie ik ben?” “Voel ik me vrij om te zeggen wat ik denk?” “Kan ik mijn hart in alle openheid laten spreken?” “Zijn er grenzen aan vrijheid?” “Kan ik mezelf bevrijden?”  “Wat betekent Vrij Zijn eigenlijk voor mij?” “In hoeverre laat ik mij onbewust in mijn vrijheid beperken, of juist niet meer?”. Kortom een heerlijk bevrijdend muzikaal Uur van Het Hart, vol passie voor het leven zelf!

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 10 april 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.