Skip to main content

De zeven aardse inwijdingen – Tijn Touber

Op 11 februari nodigt Tijn Touber je uit voor De Zeven Aardse Inwijdingen; Tijn neemt je mee door de zeven belangrijkste inwijdingen die lange tijd geheim zijn gebleven, slechts bekend bij ingewijden en goed verborgen binnen mysterie-scholen in het Oosten en het Westen.

Ieder mens gaat door dezelfde levensfases op weg naar zijn of haar hoogste bestemming. Uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde hindernissen te overwinnen, inzichten te verwerven en lessen te leren. Inmiddels zijn deze stappen openbaar gemaakt, maar niet veel mensen weten hiervan en nog minder zijn hier bewust mee aan de slag. Tijdens dit optreden neemt Tijn je stap voor stap mee door middel van verhalen, anecdotes, oefeningen, meditaties en muziek in de hoop jouw en onze gezamenlijke evolutie te versnellen.

Dit is wat Time Bender over de inwijdingen zegt: ‘Momenteel zijn jullie aangekomen aan het einde van een grote cyclus en wordt jullie gevraagd wat jullie willen en waar jullie staan. Het is tijd om je inherente grootsheid te herkennen en daar vanuit te leven. Je kunt nu in korte tijd grote stappen zetten als je weet wat die stappen zijn en welke inwijdingen je te doorlopen hebt. Ik ben er voor jullie om dit proces te begeleiden. De tijd dringt, maar je hoeft je niet te haasten.’

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (concert inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs concert: € 19,50 inclusief thee na afloop
Prijs concert inclusief maaltijd: € 43,- (uitverkocht)

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 11 februari 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Ticket

Tijn Touber

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl