That’s the Spirit LIVE met Jorn, Isa en Marcel Messing

Op donderdag 5 mei organiseren Jorn Luka en Isa Kriens een bijeenkomst ‘That’s The Spirit’: Jorn & Isa LIVE. In de ochtend zal Isa de lezing ‘Van zelfnadenken tot zelf vertrouwen’ verzorgen en op het middagprogramma staat een live-podcast van de Trueman Show van Jorn Luka.  

Jorn en Isa over deze bijeenkomst:

De dag waarvan zelfs wij niet wisten dat hij ging komen, is in aantocht. Bij That’s the Spirit LIVE op donderdag 5 mei is niemand minder dan Marcel Messing te gast bij de Trueman Show. De derde keer inmiddels, dat Jorn en Marcel in gesprek gaan, maar nu live in een prachtige setting met ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Het is een unieke kans om Marcel te bevragen en de chemie te voelen tussen hem en Jorn.

Zoals ook bij de eerste twee edities van That’s the Spirit LIVE neemt Isa de eerste helft van de dag voor haar rekening. Isa opent de dag met wat reuring, en verzorgt haar lezing “Van Zelf nadenken, naar Zelf vertrouwen”. Reken op een lach en een traan, en een hoop stof tot nadenken. Of toch vertrouwen 😉

We lunchen in en rondom Op Hodenpijl, waarna Marcel het podium zal betreden en ons zal meevoeren met zijn kennis van onschatbare waarde. Ga maar op het puntje van je stoel zitten, want er is nu eenmaal niemand zoals Marcel. Onderdeel van de podcast met Marcel zijn de vragen van het publiek. Dus pak die kans!

We eindigen de dag met een borrel, en voor de liefhebber is er een gezamenlijk diner. Aan lange tafels met zowel bekenden als onbekenden, kun je napraten over alles wat er die dag is gebeurd.

Wil je erbij zijn? Dat snappen we! Wees er dan snel bij. Op donderdag 28 april om 20:00 uur start de kaartverkoop.

Het programma start om 10.00 uur en je bent vanaf 9.30 uur van harte welkom. We verwachten dat de dag tot ongeveer 17.00 uur zal duren met uitloop van de borrel.

Kaarten bestellen
Prijs tickets € 111,11 excl servicekosten. De borrel achteraf is op eigen kosten.

Tickets kopen? Klik hier.

Datum

donderdag 05 mei 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 111,11

Ticket

Tickets

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

That's the spirit
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.