That’s the Spirit TALK met Marcel Messing – Jorn Luka & Isa Kriens

Op vrijdag 6 mei organiseren Jorn Luka en Isa Kriens een bijeenkomst ‘That’s The Spirit – TALK’ met Marcel Messing. Marcel zal een lezing ‘Vrijheid of slavernij’ verzorgen. Jorn en Isa zullen gezamenlijk de avond inleiden en een beschouwing delen in lijn met de lezing van Marcel. 

Jorn en Isa over deze bijeenkomst:

“Dat we in een “eindtijd” leven valt nauwelijks meer te ontkennen. Het is het “einde van een grote cyclus”, waarin de krachten der duisternis (archonten) de mens definitief tot slaaf trachten te maken en via list en leugen hun NWO willen instellen. Vrijheid is de kostbaarste schat die de mens, samen met een zo vaak ontkende vrije wil, geschonken is door de alles doordringende Liefde, die zich manifesteert als puur Licht en Waarheid, ook wel de Ene genoemd. De eindslag tussen Licht en duisternis is volop aan de gang. Het Licht zal alles aan het licht brengen. Alles! Waar staan wij?

Welke opdracht voelt ú in u zelf? Wat zou uw missie kunnen zijn? Gaan we de komende tijd in onze angst staan? Laten we ons meezuigen door de nieuwe wereldorde, waarin we geen vrije keuze meer zullen hebben en waarin we gedwongen zullen worden om onder het juk van een fascistische staat te leven? Of gaan we ons wenden tot de grootste kracht aller tijden, tot het licht in ons hart, tot het Grote Mysterie, verborgen in onszelf?

De komende paar jaar zal ieder van ons tot een keuze moeten komen. Die keuze zal alles te maken hebben met het einde van de vrijheid en de privacy of de realisatie van onze vrijheid, in vol bewustzijn, in volle kracht. Vrijheid is ons natuurlijke erfgoed. Vrijheid is de manifestatie van liefde. Geen goedkope vrijheid van eigendunk en eigen willen, maar vrijheid die geborgen is in de grote levenswetten, in harmonie en vrede. Maar als we diep in de materie zijn weggezonken, als een Doorn en Roosje in slaap gevallen zijn, geprikt door de giftige spoel van onwetendheid en verdovende tijd, waardoor we ons lange tijd lieten hersenspoelen in de ‘torenkamer’ van ons beneveld bewustzijn, wordt het nu de hoogste tijd om wakker te worden!

Wakker worden! Dat is de kwestie. Niet straks. NU!”

Het programma vangt aan om 18:45 , de lezing start om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21:30 duren. Daarna is er gelegenheid om samen het glas te heffen en na te praten. De mensen met dinertickets worden om 17:00 uur verwelkomd. We hopen je daar te zien!

Deze kaartverkoop start donderdag 28 april om 20:00 uur.

Kaarten bestellen
Prijs tickets lezing € 55,55 excl servicekosten. Prijs maaltijd € 27,27.  De borrel achteraf is op eigen kosten.

Tickets kopen? Klik hier.

Datum

vrijdag 06 mei 2022

Tijd

19:30 - 21:30

Prijs

€ 55,55, maaltijd €27,27

Ticket

Tickets

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

That's the spirit
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.