Skip to main content

Klankconcert – Tai Loi Sound & Silence – Geannuleerd

Op zaterdag 19 december nodigt Tai Loi Sound & Silence je uit voor een oorstrelend, hartverwarmend, helend en verstillend klankconcert. Ervaar de magie van klank. 

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is het klankconcert helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor het klankconcert, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om het concert te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. 

Tai Loi maakt gebruik van een indrukwekkende collectie gongs, Himalaya klankschalen, kristallen klankschalen, een handpan en andere instrumenten.

Tijdens een klankconcert word je als het ware ondergedompeld in klanken, de geluidstrillingen masseren als het ware al jouw lichaamscellen. Klanken kunnen een grote invloed hebben op onze emoties en dieperliggende gevoelens.

Door de bijzondere werking kan een klankconcert lichaam en geest stimuleren om ontspanning beter toe te laten en blokkades los te maken. Stress, moeheid, slapeloosheid en pijnklachten kunnen hierdoor verminderen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Het jaar 2020 was voor de meesten van ons een heel bewogen jaar. Dit klankconcert is een ideale mogelijkheid om je voor te bereiden op het nieuwe jaar. De meditatie op de klanken helpt jou om het oude jaar los te laten en open te staan voor vernieuwing.

Tai Loi Sound & Silence geeft klankconcerten in binnen- en buitenland, op inspirerende locaties zoals kerken, voormalige kloosters en yogastudio’s. In haar eigen studio in het groen in Abcoude verzorgt zij behalve klankconcerten ook privé-klanksessies en klanktrainingen. Daarnaast organiseert Tai Loi bedrijfsuitjes met klanktrainingen en workshops op maat.

Voor Maarten Schurink, de oprichter van Tai Loi Sound & Silence, was de eerste kennismaking met klankschalen en gongs liefde op het eerste gehoor. Maarten vertelt: “Het effect van mijn eerste klankconcert was heel bijzonder. Ik raakte in diepe ontspanning, zag fraaie intense kleuren en de knopen in mijn schouders en nek verdwenen spontaan. Het is zeer inspirerend om dit door te mogen geven aan anderen en ervaring heeft geleerd dat iedereen hierin een eigen beleving heeft. Kom ervaren wat de klanken met jou kunnen doen.’’

Entree: € 18,50 inclusief een drankje

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Reserveren is helaas niet meer mogelijk.

Datum

zaterdag 19 december 2020

Tijd

16:00 - 18:00

Prijs

€ 18,50. Incl. maaltijd:€ 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl