Concert – Tableaux Vivants

Op zondag 13 juni is Tableaux Vivants te gast Op Hodenpijl. Dit ensemble verzorgt een klassiek programma in de kerk van Op Hodenpijl. 

Fluitiste Eline van Esch studeerde in Amsterdam bij Koos Verheul en Harrie Starreveld, waarna ze haar postgraduate examen behaalde aan de Royal Academy of Music in Londen bij William Bennett. Ze is sinds 1989 als solofluitiste verbonden aan het Residentie Orkest en speelde tevens regelmatig in het Chamber Orchestra of Europe, het Combattimento Consort en Nieuw Amsterdams Peil. Ze bracht op het label Etcetera de cd ‘Incantations’ uit met muziek van André Jolivet.

Hoboïste Pauline Oostenrijk won verschillende internationale prijzen en ontving in 1999 de prestigieuze Nederlandse Muziek Prijs. Van 1993 tot 2018 was Pauline als solohoboïste verbonden aan het Residentie Orkest. Ze is actief als soliste en kamermusicus in uiteenlopende combinaties en maakte een groot aantal cd’s bij verschillende labels. Naast hoboïste is ze ook pianiste, Neerlandica en schrijfster. Muziek en literatuur met elkaar combineren vindt ze het allerleukst.

Violiste Mara Oosterbaan studeerde in Groningen en Den Haag bij o.a. Ilona Sie Dhian Ho en Philippe Graffin. Ze was concertmeester bij o.a. het Nationaal Jeugd Orkest en het Koninklijk Conservatorium orkest. Na haar afstuderen remplaceerde ze bij onder meer de Radio Kamerfilharmonie en Sinfonia Rotterdam. Mara is verbonden aan het Residentie Orkest als eerste violiste en is daarnaast actief in verschillende (kamermuziek)ensembles op zowel moderne- als barokviool.

Altviolist Timur Yakubov studeerde aan het conservatorium van zijn geboortestad Moskou en vervolgde zijn studie in Genève. Hij speelde jarenlang in het strijkkwartet Quatuor Fratres, dat verschillende internationale prijzen in de wacht sleepte. Vanaf 2009 reisde hij als lid van The Aviv Quartet de wereld over. Na een seizoen als eerste altist in het Orchestra of the Age of Enlightenment te hebben gespeeld, verbond hij zich in 2015 in diezelfde functie aan het Residentie Orkest.

Cellist Sebastiaan van Halsema studeerde aan het Amsterdams Conservatorium bij Maarten Mostert. Daarana vervolgt hij zijn studie aan de Guildhall School of Music & Drama te Londen. In 2008 studeert hij cum laude af voor zijn Bachelor en ontvangt hij ook het prestigieuze Concert Recital Diploma. In 2010 rondde hij zijn Masterstudie tevens succesvol af. Hij was prijswinnaar tijdens de nationale finale van het Prinses Christina Concours van 2003 en treedt regelmatig op als solist en met orkest. Ook is hij een groot liefhebber van kamermuziek en is hij actief binnen verschillende formaties.

Het programma wordt later bekend gemaakt.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Reserveren is helaas niet meer mogelijk, dit concert is uitverkocht.

Datum

zondag 13 juni 2021

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50 (uitverkocht)

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.