Stap in…je eigen leven – Jeanette Sjardijn

Op woensdag 22 mei brengt coach en trainer Jeanette Sjardijn een avond over je dromen waar maken. Met de lezing Check in – Check out laat spreekster Jeanette haar publiek het belang van echt helemaal kunnen en durven ZIJN ervaren.

We hebben allemaal dromen, ideeën, verlangens…maar lang niet iedereen lukt het daar daadwerkelijk invulling aan te geven. Het leven écht te leven! Mede aan de hand van haar persoonlijk verhaal laat Jeanette je ervaren dat juist wanneer je je dromen waar wilt maken ook je angsten en onzekerheden bewust mag ervaren. Wat belemmert je werkelijk?

In de lezing krijgt het publiek antwoord op de vraag: Waarom we onze dromen niet waar maken! 

Jeanette ziet het als haar missie om mensen te laten ervaren dat alles er mag zijn. Ook je angsten, onzekerheden en belemmerende overtuigingen. Juist wanneer je je dromen waar wilt maken doet zij je de uitnodiging je angsten bewust te ervaren, te onderzoeken. Mede hierdoor kom je erachter wat je werkelijk belemmert om volledig vrij en gelukkig te leven.

Naast het delen van haar aangrijpend en persoonlijk verhaal, inspireert Jeanette haar publiek hoe in te checken in het leven. Aan de hand van een praktisch stappenplan leert zij mensen hoe echt aanwezig te ZIJN. Hoe te LEVEN i.p.v. overleven.

Daarvoor hebben we vooral ook elkaar nodig. Om te delen, te stimuleren en te inspireren. Tijdens de lezing is er dan ook veel interactie met het publiek.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:  jeanette@gevoeligsterk.nl o.v.v tijdstip, naam en aantal personen.

Prijs lezing: € 15,-

Datum

woensdag 22 mei 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

15,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl

Andere organisatoren

QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.