Skip to main content

Inwijdingsweg van de Pleiaden, Qoto Kuna Karpay – Spiritflute

Op 26 en 27 september geeft Spiritflute een QOTO KUNA ontvang het licht van de Plejaden.

Voel je een diep verlangen om het contact met je zielenpad te vergroten? Laat de zuivere energie van het sterrenstelsel de Pleiaden je inspireren en herinneren wie je werkelijk bent.

Tijdens dit weekend ontvang je zeven inwijdingen die jouw verbinding met de zeven hoofdsterren van de Pleiaden versterken en je laten beseffen dat de energie van onze bron altijd al in je is en door jou stroomt.

De Pleiaden, ook wel het zevengesternte genoemd, is een tot de verbeelding sprekende sterrengroep in vrijwel alle cosmologieën. Volgens de Inca traditie zijn wij mensen verbonden met de Pleiaden. Deze sterrenverbinding is mede bepalend voor de essentie van de ziel waarmee je als mens op aarde bent gekomen. De Qoto Kuna Karpay bestaat uit zeven inwijdingen waarbij de essentie van deze sterrenenergie wordt overgedragen, zodat je je bewust kan worden van deze zuivere frequenties en je je weer herinnert wie je in wezen bent.

De inwijdingen brengen je dichterbij jezelf. Het maakt je energieveld krachtiger, helpt je je visie te verbreden, ondersteunt je bij het maken van verbindingen en in actie komen, laat je ego verzachten om te kunnen leven vanuit je hart, helpt je je identiteit te (her)vinden, verbindt je met je (verborgen) talenten om te worden wie je werkelijk bent en brengt je in beweging om jouw pad te volgen.

Wij, Heleen Snoek en Elne van Esch, hebben deze inwijdingen ontvangen van onze Inca leermeesters. Na een flinke periode van integratie zijn we actief geworden in het verder verspreiden van deze krachtige energie, zodat we de mensheid op aarde helpen de kracht te bundelen om onze bestemming te herinneren.

Kaarten reserveren
Reserveren kan via de website www.spiritflute.nl of per mail via info@spiritflute.nl of info@kinesiologieamsterdam.nl

Datum

zaterdag - zondag 26 - 27 september 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

222,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Zolder
Categorie

Organisator

Spiritflute

Andere organisatoren

Op Hodenpijl
Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code