Skip to main content

Soundhealing – Iris Pattyn (GEANNULEERD)

We zitten in heel bijzondere tijden waarbij de mens op het punt staat zijn toekomst te herschrijven. Eén van de nieuwste domeinen in heling en transformatie van het bewustzijn is het gebruik van geluid. De grondslag hiervoor wordt gevormd door een herontdekking van oude technieken die nog steeds gebruikt worden in oude stammen (afkomstig van Lemuria en Atlantis) gecombineerd met moderne wetenschappelijke research. Een combinatie van meer dan 25 jaar studie en verdieping in de menselijke stem en diens geneeskracht.

Tijdens deze lezing zal Iris, samen met jullie, een aantal genezende klanken maken zodat je lijfelijk kunt ervaren wat klank kan doen met jou.
Ze zal ook vertellen hoe ze tijdens haar vele reizen naar alle uithoeken van de wereld heling met stem en klank heeft ervaren. En hoe ze zelf verschillende ziektes heeft kunnen genezen met klank.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 49,-

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

woensdag 20 september 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 21,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl