Skip to main content

Solo – Stef Bos (geannuleerd)

Op donderdag 3 december komt Stef Bos weer naar Op Hodenpijl. Hij brengt deze avond nummers uit meer dan dertig jaar repertoire en ook nieuwe songs.

Het is bijna een traditie geworden dat Stef Bos optreedt Op Hodenpijl. Een van de weinige concerten die hij doet buiten zijn theatertour. Stef Bos is traditie bij Op Hodenpijl maar deze keer wel in een andere setting. Het wordt een avond om op avontuur te gaan. Alleen Stef achter de piano, op een locatie die voor hem magisch is.

Een duik in zijn repertoire van meer dan dertig jaar maar ook nieuwe songs die hij voor de eerste keer zal zingen.

Het is altijd anders dan anders volgens Stef:  ‘want de aardstralen in Schipluiden doen hun werk’.

Stef Bos toert al jaren met veel succes langs de theaters en schrijft de mooiste teksten. Bos brak door met het nummer Pappa in 1990. De hit blijft onlosmakelijk met zijn naam verbonden. Het album Is dit nu later verkocht dubbel platina en leverde hem een Edison en de Zilveren Harp op.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.00 tot 17.30 uur kun je aanschuiven voor een diner. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 32,50 inclusief een drankje
Inclusief diner: € 70,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Dit concert is geannuleerd en wordt verplaatst

Datum

donderdag 03 december 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

Geannuleerd - €32,50. Inclusief diner: €70,50

Ticket

Stef Bos

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl