Skip to main content

Shungite, reis naar het Oorspronkelijke Zelf

Gegrepen door de kracht van de Russische steen Shungite reisde Rineke af naar de Shungite groeve in Karelië, Rusland en belandde in een wonderlijke en magische wereld. Haar gevoelens en vermoedens over Shungite bleken waar en overtroffen haar stoutste verwachtingen. Een steen die alle informatie van het leven zelf bevat.

Als dochter van een zeer bewuste tuinder heeft Rineke van den Berg altijd de immense verbinding van de natuur ervaren. Rineke sprak toen al met de natuur en nu nog steeds. Al vanaf haar jeugd is Rineke bezig met het creëren van Alchemistische middelen. Nu al vele jaren schrijft ze maandelijks als columniste voor het magazine Spiegelbeeld.

Het grote geheim van deze helende Russische steen Shungite is (nog steeds) een groot wonder. Zeker 2 miljard jaar geleden kwam dit zeer grote brok steen als meteoriet uit de ruimte in Rusland neer. Toen waren er nog geen grenzen en zelfs nog geen atmosfeer. Toch bevat deze steen alle informatie van het leven zelf…. hoe wonderlijk. Zou het kunnen dat het leven hier op aarde is ontstaan vanuit de Shungite?

De informatie die Rineke tot zich heeft genomen daar in de Shungite groeve is met geen woord uit te leggen en geen pen te beschrijven. Graag neemt ze de deelnemers van deze lezing mee naar de oorspronkelijke wereld, ons ZELF.

Wat kan Shungite nu voor ons betekenen? Kan er juist in deze chaotisch tijd verlichting worden gebracht door middel van een kosmische steen die tegelijkertijd zeer aardend is, maar ons ook kan beschermen tegen negatieve straling.

Er zullen veel prachtige (natuur) foto’s worden getoond die je meenemen naar dit gebied en je verbinden met de fantastische kracht van Shungite. Laat je verassen door dit effect.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing: € 41,- inclusief maaltijd.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 09 juni 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code