Skip to main content

Seminar Inca sjamanisme

Naar nieuw bewustzijn | Leren van de bron

(Inca profetie:)
Als de aarde opwarmt, de gletsjers in de Andes smelten en de wereld getuige is van ingrijpende veranderingen, staat de wereld op het kruispunt van een evolutiecyclus. Het is een tijd van omwenteling, waarin de mensheid een nieuw bewustzijn zal ontwikkelen en een hernieuwde relatie zal aangaan
met Moeder Aarde en met zichzelf.

Op 15 juli organiseert MooieParels het seminar Naar nieuw bewustzijn | Leren van de bron. Dit interactieve seminar neemt je mee op een ontdekkingsreis naar het Inca sjamanisme en de meerwaarde van deze eeuwenoude traditie uit de Hoge Andes van Peru in onze dynamische tijd. Tijdens dit seminar krijg je de gelegenheid een ritueel te ervaren en in contact te komen met Q’ero sjamanen, afstammelingen van de Inca. Vertaling is naar het Engels.

Naar nieuw bewustzijn
De eeuwenoude Inca-profetie is actueel geworden door de dynamische tijd waarin we leven. Volgens die profetie bevinden we ons op een kritiek moment in onze evolutie. Om een nieuwe toekomst te betreden, hebben we nieuw bewustzijn nodig. Deze tijd vraagt om moedige mensen die bereid zijn hun beperkingen te overstijgen en nieuw bewustzijn te ontwikkelen.
De Q’ero sjamanen, afstammelingen van de Inca sjamanen, zien het als hun opdracht om de profetie van de Inca’s te vervullen en ons daarbij te begeleiden. Eeuwenlang hebben zij hun rituelen en inwijdingsceremoniën uitgevoerd voor de lokale bevolking. Maar in de huidige tijd verlaten ze steeds vaker hun afgelegen leefgebieden hoog in de Andes. Ze trekken de wereld in om een nieuw tijdperk te verwelkomen.

Meerwaarde
Na een introductie over de meerwaarde van Inca sjamanisme juist nu, biedt de seminar je de gelegenheid in gesprek te gaan met de Peruaanse Q’ero sjamanen Sebastian Suclli (75) en zijn engelssprekende kleindochter Marisol Apaza (27). Met hun krachtige energetische inwijdingen en eeuwenoude genezingsmethoden versterken ze ons individuele vermogen om te veranderen. Zo kunnen we onze eigen persoonlijke kracht ontdekken en omarmen.

Programma Naar nieuw bewustzijn | Leren van de bron
Het seminar is onderdeel van een rijk programma tussen 10 juli en 10 augustus 2023 van inwijdingen, workshops, individuele sessies en andere activiteiten waarbij Sebastian en Marysol centraal staan. Ze bieden ontmoetingen die je op een diep niveau zullen raken en transformeren. Kijk voor meer informatie op MooieParels.nl.

Prijs seminar: € 30,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 15 juli 2023

Tijd

19:00 - 22:00

Prijs

€ 30,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl