Skip to main content

Healing – Selfcreation

Op zondag 12 december organiseren Dymph en Rob van Selfcreation een healing. Een healing voor jezelf en daarmee ook voor Moeder Aarde. Een verdiepende middag met rituelen, bewegingen, meditatie, mantra en muziek. 

“Heal the world, make it a better place”  Wil jij je steentje bijdragen aan de heling van Moeder Aarde? Voel jij de behoefte in jezelf, haar te danken voor alles wat ze ons onvoorwaardelijk schenkt? Wil jij meer liefde, vrijheid, blijheid en harmonie voelen stromen in, om en door jou heen? Laat je dan meenemen in deze reis naar binnen in jou en in een samen. Met als eindbestemming: Een mooiere wereld voor ons allemaal!

Elk kwartaal een ander thema, met rituelen, bewegingen, meditatie, dit alles onder de prachtige muzikale begeleiding van kunstenaar Max Douw. Max raakt diep met zijn prachtige helende stem en piano spel.

Deze middag staat in het teken van Healing Moves, Words & Sound op de prachtige krachtplek middenin de de natuur: Op Hodenpijl.

Het is onze diepe overtuiging dat rituelen in deze vorm van samenkomen, verder reiken dan wat dan ook. Healing voor jezelf en daarmee voor Moeder Aarde.
Energie werk dat verder reikt dan “alleen de aanwezigen”, verder dan man en/of vrouw, meer gericht op het grote. Verbinding en verdieping

Dymph en Rob zijn gespecialiseerd in Energie Therapie en Lichaamswerk. Hun kracht zit in het combineren van verschillende disciplines vanuit het geestelijke, wat er in je lichaam gebeurt en zinnige spiritualiteit.
Elk mens zoekt de balans hierin, we helpen je om deze balans en jezelf weer terug te vinden.

Een groeiproces in bewustwording.  Ook al zijn we van Nederlandse bodem, onze roots liggen bij het sjamanisme en Moeder Aarde.
Wees zo welkom!

Prijs healing: € 25,- inclusief thee na afloop

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 12 december 2021

Tijd

14:30 - 16:30

Prijs

€ 25,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl