Skip to main content

Savasana XL Yoga en klankconcert – Simone en Manon

Ont-moeten; even niets moeten. Liggend overgeven aan de liefdevolle begeleiding van yogadocente Manon Zohlandt en de intuïtieve klanken van soundhealer Simone Awhina. Laat je zaterdagavond 11 januari meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, verstilling en heling.

In deze speciale beleving mag je lekker blijven liggen op je mat terwijl je begeleidt wordt naar heerlijke XL Savasana houdingen. Een Savasana is een herstellende yogahouding die diepe ontspanning in lichaam en geest kan brengen. Het wordt vaak aan het einde van de yogabeoefening gedaan. Dekens onder je rug en benen zorgen voor extra comfort. Afgestemd op de groep en het moment zullen de houdingen ondersteund worden door bijvoorbeeld een begeleide meditatie, intuïtieve klanken, klankschalen, een lied, rustgevende muziek of stilte. Hierin kan zich alles voordoen zoals heling, bewustwording, bevrijding en ervaren van jouw essentie. Neem een matje, kussentje, drie dikke dekens als ondersteuning in de houdingen en een deken mee om over je heen te leggen. En natuurlijk je prachtige zelf!

Simone Awhina
Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt tot diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Simone zal ook de kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, gong en andere klankinstrumenten bespelen.

Manon Zohlandt
Manon Zohlandt is een liefdevolle, gediplomeerde yoga docente en gespecialiseerd in Yin en Restorative Yoga. Manon is een andere yoga docente dan je gewend bent. Haar lessen zijn zacht, ontspannend en meditatief. In haar vorm van lesgeven staat het voorop dat je je lichaam en geest beleefd als een liefdevolle partner.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk het klankconcert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 30,- inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 50,50

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

zaterdag 11 januari 2020

Tijd

19:30 - 21:30

Prijs

€ 30,- euro. Inclusief maaltijd: € 50,50

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code