Skip to main content

De Tijd van Afwachten is Voorbij! Ontdek met Drs. Roy Martina hoe we gezamenlijk De Nieuwe Wereld kunnen creëren – Roy Martina

De wereld verandert snel en we kunnen niet langer passief toekijken terwijl anderen onze realiteit bepalen. Op 29 november nodigen we je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke avond, waarin Drs. Roy Martina jou meeneemt op een reis vol inspiratie en nieuwe inzichten naar De Nieuwe Wereld. 

Wat kun je verwachten?

Een Glimp van de Toekomst

Tijdens deze bijzondere avond zal Drs. Roy Martina je laten zien hoe hij, samen met zijn team van gepassioneerde vrijwilligers en partners, werkt aan de creatie van een nieuwe wereld. Maar waar gaat het precies over?

Hier zijn enkele hoogtepunten:

  1. Revolutionair Onderwijsprogramma:Hij presenteert een uniek onderwijsprogramma dat de manier waarop kinderen leren zal transformeren. De kinderen worden begeleid om hun ware potentieel te bereiken en zullen tegen de tijd dat ze 12 jaar zijn een universitair kennisniveau hebben. Hoe gaat dit in zijn werk? Drs. Roy Martina onthult het geheim.
  2. Holistische Gezondheidszorg:Stel je voor dat gezondheidszorg wordt benaderd op een holistische manier. Drs. Roy Martina heeft baanbrekend werk verricht op dit gebied en zal je laten zien hoe dit de toekomst van geneeskunde kan (en gaat 😉 veranderen.
  3. Zelfvoorzienende Gemeenschappen:We dromen van gemeenschappen die zelfvoorzienend zijn in voedsel en energie. Hoe kunnen we dit bereiken? Drs. Roy Martina deelt zijn visie met jou.
  4. De Kracht van Verbinding:Ontdek hoe je je kunt verbinden met gelijkgestemden en samen kunt werken aan een wereld die harmonie, verbinding en duurzaamheid omarmt.

Toekomstplannen voor een nieuwe vorm van onderwijs

Daarnaast gaan Drs. Roy Martina en Briony Vanden Bussche een tip van de sluier oplichten over hun nieuwste boek dat vol zit met inspirerende inzichten en plannen voor een nieuwe toekomst. In het voorjaar van volgend jaar wordt dit boek gelanceerd, in samenwerking met Univibes Kids van Tim Douwsma.

Samen Bouwen aan een Nieuwe Wereld begint Hier. Mis Het Niet!

Grijp deze kans om actief bij te dragen aan een betere wereld en jezelf te verbinden met gelijkgestemde zielen. Meld je nu aan en reserveer jouw plek voor deze inspirerende avond met Drs. Roy Martina. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen De Nieuwe Wereld te ontdekken.

Ook te reserveren inclusief ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,- inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 52,50

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

woensdag 29 november 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl