Spiritualiteit is een subjectieve interpretatie van de Quantum wetten – Roy Martina

Roy Martina, holistisch arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en internationale trainer/spreker geeft een lezing over de spirituele kant van Quantum Fysica. 

Quantum Fysica is primair de wetenschap van de niet-materiële wereld. De niet-materiële wereld is de blauwdruk van de materiële wereld. Wanneer je die weet te beïnvloeden kan je ook de materiële wereld beïnvloeden. M.a.w. het zijn de principes van het beïnvloeden van het informatieveld oftewel het veld waar de blauwdruk is van alles wat we in de materiële wereld waarnemen.
Als we praten over manifestatie, materialisatie, principes van aantrekkingskracht en synchroniciteit dan heeft dat te maken met onze vaardigheid het Quantum Veld te beïnvloeden. Het maakt niet uit of we daar bewust van zijn of dat we het onbewust doen.

Dit gaat verder dan positieve geloofsovertuigingen omdat het niets met overtuiging of geloof te maken heeft. Als jij weet hoe het Quantum Veld te beïnvloeden, dan kan je het onmogelijke waarmaken. Het mooiste is het allerbelangrijkste Quantum principe; dat van moeiteloosheid. Als je je moet inspannen of stressen om succes te behalen dan doe je dat op mentale kracht of wilskracht. Op het moment dat je leert met het Quantum Veld te spelen dan gaat alles met gratie, genot en gemak.

Verder is het van belang om het concept van tijd te begrijpen; in de fysieke 3-Dimensionale wereld is tijd lineair; verleden, heden en toekomst. In het Quantum veld is tijd parallel; dat betekent dat alles tegelijkertijd gebeurt en dat alles te beïnvloeden is. Je kan je toekomst veranderen door naar een parallelle tijdlijn te gaan waar je toekomst vele malen beter is. De spirituele kant van de Quantum Fysica is wanneer je het gaat gebruiken om de beste versie van jezelf te worden, de versie die het meest gelukkig, gezond en succesvol is en de grootste impact heeft. Dat maakt deze principes fascinerend omdat je succes niet meer najaagt maar succes naar je toekomt, moeiteloos.

Het Quantum Veld communiceert met je. De vraag is of je dat kunt waarnemen. Het valt je toe, dat is geen toeval maar synchroniciteit.
Wat Drs. Roy Martina gaat uitleggen is hoe je door het begrijpen van de Quantum Fysica je makkelijker het leven kunt creëren dat je wilt en ook het onmogelijke kunt waarmaken zonder jezelf te forceren!

Drs. Roy Martina heeft gewerkt en workshops gegeven met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl en Masaru Emoto. Hij heeft diverse nieuwe holistische therapieën ontwikkeld zoals Omega Healing, Emotioneel Evenwicht en Remote Chi (Heling op Afstand). Hij heeft meer dan 1.000 natuurlijke remedies ontwikkeld die in de USA, China en Europa worden verkocht. Hij is al meer dan 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen en managers opgeleid. Van zijn 88 boeken zijn er miljoenen verkocht. Eén van zijn bekendste internationale bestsellers is Emotional Balance (Hay-House).

Hij is een wereldberoemde keynote spreker op conferenties en seminars en geeft lezingen en workshops over de hele wereld. Zijn passie is het delen van zijn kennis en onderzoek. Als Quantum Mystic is hij een gepassioneerd student van de Quantum Wetten. Zijn vrouw Drs. Joy Martina, Ph.D., is een paranormaal psycholoog, bestsellerauteur en trainer. Samen en afzonderlijk geven ze levensveranderende workshops en retraites over de hele wereld. Hun meest recente fascinerende creatie is de 100-daagse Masterclass Quantum Buitenzintuiglijk Waarnemen, ook wel Channeling genoemd.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd = UITVERKOCHT)
Het is helaas niet meer mogelijk het arrangement incl. eten te reserveren. Wil je op de wachtlijst voor het eten geplaatst worden, stuur dan een mail naar info@ophodenpijl.nl 
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,- inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 47,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 22 juni 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 25,-. Inclusief maaltijd: € 47,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.