Skip to main content

Rondleiding Bloemenveld – Loofwerk

Op zondag 21 augustus geeft Loofwerk een rondleiding over het bloemenveld Op Hodenpijl. Op het veld groeien de biologische bloemen die gebruikt worden in het bloemenatelier, verwerkt worden in exposities van Loofwerk en in de gerechten van Op Hodenpijl.

Loofwerk is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis. Sinds 2016 is dit bedrijf gevestigd op het landgoed Op Hodenpijl. Zij maakt arrangementen voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten, kunst en culturele projecten. Op het veld kweekt ze slowflowers, biologisch en op volle grond. Zichtbaar vanuit de oude pastorietuin bij het restaurant ligt de kwekerij (een bloemenakker van 1500 m2). Dit veld is het laboratorium voor het werk, waarin de intense en vluchtige schoonheid van kiemen, groeien, bloeien en verval een rode draad vormt.

Tijdens de rondleiding leer je meer over het veld en de bloemen die hierop groeien. Je krijgt een inkijkje in de werkwijze van het bedrijf. Kortom; je ervaart de levendigheid van de kwekerij. Vanaf 10.15 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. Meld je bij het buffet aan voor de rondleiding. Reserveren gewenst. Maximaal 25 personen. De rondleiding start om 10.30 uur.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Na afloop van de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren met de zondagsproeverij. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Prijs rondleiding: € 12,50 p.p.
Prijs rondleiding & lunch vooraf: € 28,50 p.p.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 21 augustus 2022

Tijd

10:30 - 12:00

Prijs

€ 12,50. Incl. lunch: € 28,50

Ticket

Veld en Vaas

Locatie

Bloemenakker
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl