Skip to main content

Rondleiding Levende Buitenplaats (augustus)

Op zaterdag 10 augustus geeft Thor Hoedemakers een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl. Op de buitenplaats verbouwen we het grootste gedeelte van de groenten en het fruit die je vindt op je bord in ons restaurant.

Uit de stal komt het varkensvlees, de kippen zorgen voor de eieren, de geiten voor kaas en melk, en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.

Thor vertelt over de moestuin, de dieren, de historie van de Buitenplaats en de visie van Op Hodenpijl. Hij neemt je mee door de tuinen en de stallen van de boerderij. De rondleiding start om 13.30 uur.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Voorafgaand aan de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren met een hartige groentetaart, salade en een kopje soep. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Vanaf 13.15 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. Meld je bij het buffet aan voor de rondleiding. Reserveren gewenst. Maximaal 25 personen.

Prijs rondleiding: € 10,- p.p.
Prijs rondleiding & lunch vooraf: € 25,- p.p.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zaterdag 10 augustus 2019

Tijd

13:30 - 15:00

Prijs

€ 10,-. Incl. lunch: € 25,-

Locatie

Levende Buitenplaats
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl