Rondleiding Levende Buitenplaats

Op zaterdag 18 juli geeft Thor Hoedemaekers een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl. Op de buitenplaats verbouwen we het grootste gedeelte van de groenten en het fruit die je vindt op je bord in ons restaurant.

Thor vertelt tijdens de rondleiding over de moestuin, de dieren, de historie van de Buitenplaats en de visie van Op Hodenpijl. Hij neemt je mee door de tuinen en de stallen van de boerderij. Uit de stal komt het vlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Na de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Vanaf 10.00 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. De rondleiding start om 10.30 uur.

Prijs rondleiding: € 10,- p.p.
Prijs rondleiding & lunch vooraf: € 26,50 p.p.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 18 juli 2020

Tijd

10:00 - 13:30

Prijs

€ 10,-. Incl. lunch: € 26,50

Locatie

Levende Buitenplaats
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl
QR Code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.