Skip to main content

Rondleiding Levende Buitenplaats

Op zondag 26 juni geeft Thor Hoedemakers een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl. Op de buitenplaats verbouwen we het grootste gedeelte van de groenten en het fruit die je vindt op je bord in ons restaurant.

Uit de stal komt het vlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.

Thor vertelt over de moestuin, de dieren, de historie van de Buitenplaats en de visie van Op Hodenpijl. Hij neemt je mee door de tuinen en de stallen van de boerderij. De rondleiding start om 10.30 uur.

Prijs rondleiding: € 12,50 p.p.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Na de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Prijs rondleiding incl lunch € 28,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 26 juni 2022

Tijd

10:30 - 12:00

Prijs

€ 12,50. Incl. lunch: € 28,50

Locatie

Levende Buitenplaats
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl