Skip to main content

Genezen, een schone zaak – Roger Crijns (UITVERKOCHT)

Op 7 oktober geeft Roger Crijns een lezing over genezen vanuit spiritueel en antroposofisch oogpunt. Wat is het, wat betekent het en hoe wil je het zien? Een mogelijke eye-opener in afgelopen periode. 

Wat is genezen en wat betekent het woord? Wat is de relatie met zegenen? Wat is er nodig om deze woorden weer hun ware betekenis te laten krijgen? Hoe wil je het woord genezen zien, zoals in de huidige opgeblazen reguliere geneeskunde,  als je het niet mag hebben over het Leven, de Bron, waar komt het leven vandaan? En waar komen onze talenten en beperkingen vandaan, waar onze ziekmakers? En waar komt onze architect vandaan, waar onze biografie met zijn rode draad, waar onze levensdrang ook op sociaal en moreel vlak? Als we het hier niet over mogen hebben, hoe wil je dan het woord genezen gebruiken?

Betekent genezen dan levenslang pillen slikken en lijden zonder vooruitgang? Is dat genezen? Of willen we op zoek naar genezen, in de ware zins des woords,  eventueel met echte geneesmiddelen Wat betekent dan immuniteit? Hoe kunnen we deze verbeteren?

Een zoektocht en mogelijke eye openers in deze Coronatijd.

De antroposofische geneeskunde en geneeswijzen zijn erop gericht om de patiënt de ruimte geven om op een natuurlijke wijze te genezen en te herstellen. De antroposofische geneesleer gaat ervan uit dat de mens uit meerdere lagen is opgebouwd, namelijk: het fysieke lichaam, het levenslichaam, de ziel en de geestelijke kern.

Balans tussen de verschillende lagen is essentieel. Zonder balans kan de gezondheid verstoord raken en kunnen er ziektes en klachten optreden.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 15,- inclusief een drankje.

Prijs lezing inclusief maaltijd: €37,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 07 oktober 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€15,-. Incl. maaltijd: €37,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl