Skip to main content

Ontdek de kracht van ademen – Mr Breath / Rob Koning

Op woensdag 3 november is Mr. Breath Rob Koning te gast Op Hodenpijl. Rob Koning begon met bewuste ademhaling door een burn-out in tijden van stress. Hij ademde zich wel vrij en gaat sindsdien ontspannener door het leven. Nu geeft hij dit door aan de rest van de wereld.

We ademen onbewust vanzelf, dag en nacht, een leven lang. Toch denken veel mensen dat het beter kan, maar wat is  ‘goed’ ademen precies en waarom is het belangrijk? Het merendeel van de mensen gebruikt 30% van zijn ademcapaciteit, met bewust ademen valt dus veel te winnen. Meer energie, een betere gezondheid, diepe ontspanning, het is allemaal mogelijk met iets simpels als ademhalen. Ademen brengt je ‘in contact met je lijf’ en minder ‘in je hoofd’, doet spanning ontspannen. Er is een directe relatie tussen ademhaling en burnout. Hoe dat werkt? Mr. Breath neemt je mee langs de mogelijkheden die bewust ademen biedt. Ervaar het zelf.

Over Rob Koning

Na zijn eerste ademsessie in 2007, was hij zo aangenaam verrast, dat hij na een burnout besloot om zijn hart te volgen. De moeilijkste werd achteraf de beste beslissing. Ademen bleek dé methode om beter te ontspannen, eigen grenzen te bepalen en regie over zijn leven te nemen.

Snel daarna startte Rob Koning zijn adempraktijk in Amsterdam en Mr. Breath werd opgericht.

Rob is doortastend met een groot empatisch vermogen, om snel tot de kern te komen. Zijn sessies zijn toegankelijk en in een comfortabele, aardse setting zijn mensen snel op hun gemak. Hij legt duidelijk uit zonder zweverig te worden.

Rob Koning zegt: ‘Mijn drive is nu om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van ademen. Niets is zo krachtig als bewust ademhalen en iedereen kan het op elk gewenst moment, zowel om te ontspannen als het verhogen van je energieniveau. Iemand het beste uit zichzelf zien halen en (terug) in z’n kracht zien komen, dat is waarvoor ik het doe. Uit ervaring weet ik hoe makkelijk het is om niets te doen, en ik heb dan ook bewondering voor mensen die besluiten in actie te komen.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Prijs arrangement lezing en diner: € 41,00 inclusief een drankje in de pauze.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 03 november 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€18,50. Incl. maaltijd: €41,-

Ticket

Mr Breath

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code