Skip to main content

Workshop ‘De kracht van ons innerlijk instrument’ – Repairing Balance

Berry Rijkers van Repairing Balance organiseert een workshop ‘De kracht van ons innerlijk instrument’.

Je gevoelsleven is je innerlijk instrument. Je krijgt inzicht hoe belangrijk de ontwikkeling van je gevoelens voor de rest van je leven is en hoe je daar, onafhankelijk van anderen, in kunt sturen. Je leert dat gevoelens net zo als denken een belangrijk instrument in ons is en daarom dezelfde kwaliteit heeft. Hoe gevoelens bewegen zowel in positieve richting, als zijnde in negatieve richting en wat er nodig is om daar je innerlijke balans in te behouden.
Het wordt duidelijk dat signalen van gevoelens niet lastig zijn, maar het gereedschap is om in beweging te zijn en te blijven.

Op deze geheel verzorgde dag maak je kennis met de methode Repairing Balance. We vertellen over het ontstaan van de methode en hoe daaruit een unieke meting is ontwikkeld.
Deze meting geeft inzicht waar je in balans bent en waar mogelijk blokkades zitten. Door de combinatie van visie, oefeningen en uitleg, kan je tijdens deze dag zelf ervaren wat de methode inhoudt en waar dit een toegevoegde waarde voor jou, je organisatie en medewerkers of cliënt/patiënt kan zijn. De primaire doelstelling van Repairing Balance is het herstellen van balans én de vaardigheid om zelf sturing te kunnen geven wanneer er weer een situatie van onbalans ontstaat, met andere woorden: Leven en werken vanuit een gezonde basis in denken en voelen.

Kosten

€ 80,- ex btw incl lunch Graag aanmelden.

Tijd

10.00 – 16.00 uur

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken. 

Datum

vrijdag 15 september 2023

Tijd

10:00 - 16:00

Prijs

€ 80,00

Ticket

Berry Rijkers

Locatie

Pastorie 2e etage
Categorie
Berry Rijkers

Organisator

Berry Rijkers
Website
https://www.repairingbalance.nl/

Volgende gebeurtenis