Skip to main content

Workshop: Uitval of verzuim ligt meestal niet aan de werkdruk – Repairing Balance

Berry Rijkers van Repairing Balance organiseert een workshop ‘over uitval op de werkvloer, het ligt meestal niet aan de werkdruk’.

Repairing Balance Nederland nodigt leidinggevende, hr managers en bedrijfseigenaren uit om kennis te komen maken met onze baanbrekende methode.

Op deze geheel verzorgde dag op woensdag 13 of woensdag 27 september vertellen we je hoe het komt dat medewerkers steeds vaker vast lopen in hun gedrag, gevoelens of hun functioneren. Het lijkt of niets meer uit hun handen komt. Toch is werkstress vaak niet de oorzaak van het verzuim. Het zijn vooral de maatschappelijke en privé-factoren die bijdragen aan veel stress. Repairing Balance is gespecialiseerd in het voorkomen van verzuim. Met een speciaal door ons ontwikkelde meting kunnen wij zien op welke vlakken de medewerker uit balans is, wij leren de medewerker hierin te sturen waardoor terugval nihil wordt.

Je maakt deze dag kennis met de methode Repairing Balance. We vertellen over het ontstaan van de methode en hoe daaruit een unieke meting is ontwikkeld. Deze meting geeft inzicht waar de medewerker in balans is en waar mogelijk blokkades zitten. Door de combinatie van visie, oefeningen en uitleg, kan je tijdens deze dag zelf ervaren wat de methode inhoudt en waar dit een toegevoegde waarde voor jou, je organisatie en medewerkers of cliënt/patiënt kan zijn. De primaire doelstelling van Repairing Balance is het herstellen van balans én de vaardigheid om zelf sturing te kunnen geven wanneer er weer een situatie van onbalans ontstaat, met andere woorden: Leven en werken vanuit een gezonde basis in denken en voelen.

Je bent van harte welkom!

Vragen & aanmelden kan via info@repairingbalance.nl of via onze website op www.repairingbalance.nl

Kosten
€ 225,- ex btw incl lunch & lekkers, graag aanmelden.

Datum
Woensdag 13 september OF woensdag 27 september

Tijd
09.30 – 17.00 uur

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

woensdag 27 september 2023

Tijd

09:30 - 17:00

Prijs

€ 225,00

Ticket

Berry Rijkers

Locatie

Pastorie 2e etage
Categorie
Berry Rijkers

Organisator

Berry Rijkers
Website
https://www.repairingbalance.nl/