De reis van de Held – Tijn Touber & Dennis Kivit

Tijn Touber en Dennis Kivit brengen op vrijdag 8 oktober een meditatieconcert De reis van de held. Een reis naar het licht in 8 mythische stappen… en songs! Tijn en Dennis nemen je mee door de duisternis van de onderwereld. Want alleen daar zul je de graal vinden die je terug leidt naar het licht.

In acht archetypische stappen ontdek je wat jouw missie is, je roeping, grootste kracht, favoriete probleem, belangrijkste mentor, heilige graal, innerlijke held en ultieme levensbron. Uiteindelijk leer je leven in twee werelden: die van het donker en die van het licht. Dat is meesterschap en dat is verlichting. En dat is de uitdaging van deze tijd!

Tijn Touber (auteur van verschillende boeken, o.a. de bestseller Spoedcursus Verlichting, columnist in Happinez en initiator van stadsverlichting) neemt je in 8 stappen mee op reis naar de ruimte in jezelf door muziek, geleide meditaties en inspirerende verhalen. Dit doet hij in harmonie met zanger-gitarist Dennis Kivit. Samen weten zij  “ingewikkelde” spirituele zaken met humor te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Een concert vol mooie muziek en samenzang, afgewisseld met stilte, geleide meditaties en verlichtende inzichten.

Meer info op www.zenmetden.nl en www.tijntouber.com
Youtube: https://youtu.be/8RNnQabBP28 en https://youtu.be/0FQgAmP1ulI

Ook te boeken, concert inclusief maaltijd (concert i.c.m. maaltijd = niet meer mogelijk)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs voorstelling: € 18,50 inclusief drankje
Prijs inclusief maaltijd €41,- (het is helaas niet meer mogelijk het concert i.c.m. maaltijd te reserveren).

Houd er rekening mee dat er om uw qr-code gevraagd kan worden bij de entree van Op Hodenpijl.

Het concert gaat helaas niet door.

Datum

vrijdag 08 oktober 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief diner: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.