Skip to main content

Readingconsult: Gezondheid & welzijn- Mcleary

Michelle McLeary is opgeleid lifecoach, healer en medium en begeleidt sinds 2010 volwassenen, kinderen en dieren naar gezondheid en emotioneel welzijn.

Na jaren zelf geworsteld te hebben met angsten, depressie en gezondheidsklachten, kwam Michelle erachter dat haar eigen negatieve gedachten en vastzittende emoties een enorme impact hadden op haar gezondheid en levenslust. Toen ze deze innerlijke blokkades ging helen met behulp van haar universele gidsen, begonnen haar leven en gezondheid ten goede te veranderen en ging ze haar passie leven. Haar helderziendheid en heldervoelendheid zet zij in om jouw energetisch systeem te lezen zich af te stemmen op jouw energie. Zo krijgt ze informatie door die jou verder kan helpen en je gaat ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om informatie die voor jou op dat moment belangrijk is.

In een gesprek van 30 minuten, of zo gewenst langer, gaan we kijken naar wat je energie te vertellen heeft en kijken we naar welk gebied aandacht nodig heeft, zoals je emotioneel welzijn, je fysieke gezondheid, je energiebalans, problemen met geld, werk of je relatie(s), je passie en zingeving, je hoogsensitiviteit, je contact met je intuïtie.

Michelle heeft in haar eigen leven mogen ervaren en door het werken met vele cliënten dat echte heling in je leven begint met het naar binnen keren en gaan luisteren wat je intuïtie je wil vertellen. Weinig binding hebben met je hart en je buikgebied is vaak de oorzaak van veel onvrede in je lichaam en in je dagelijkse leven. Hoe meer je durft te vertrouwen op je gevoel, hoe meer dingen in je leven op zijn plek gaan vallen.

Prijs: € 30,00 voor een readingconsult van 30 minuten.  Na aanmelding belt of mailt Michelle je om een precies tijdstip af te spreken voor een consult van 30 minuten.

Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden of meer informatie: michellemclearycoaching@gmail.com  & www.michellemcleary.nl

 

Datum

donderdag 14 juni 2018

Tijd

08:00 - 18:00

Prijs

30.-
Categorie