Skip to main content

Workshop: Quantum Waarneming Diep – Richard Pols

Waarnemen voorbij de horizon van je huidige perceptie. Wat is jouw perceptie over je leven?

In deze workshop ga jij zelf waarnemen aan welke programma’s jij nog verbonden zit. Programma’s zijn verstrikkingen, trauma’s, contracten, krachtvelden, overtuigingen, relaties etc. Je gaat deze programma’s in je leven in kaart brengen. Door deze zelf waar te nemen kunnen programma’s die niet noodzakelijk zijn weer los trillen waardoor andere mogelijkheden in het Quantumveld kunnen ontstaan en je leven veranderen in de best mogelijke uitkomst.

Wat ben je niet?
Wie ben je wel?

Gedachten in je hoofd sturen jouw perceptie in deze werkelijkheid of ook wel Leven genoemd. Jij bent geen programma, je bent leven!

In deze werkelijkheid ervaar je een menselijk lichaam. Dit lichaam ervaart tijd. In deze tijd ervaar je allerlei ervaringen die jij vanuit jezelf waarneemt.
Wetenschap heeft aangetoond dat wij in een quantumveld leven waar miljarden mogelijkheden kunnen ontstaan. In dit leven heb je altijd keuzes moeten maken of wordt er van alles aan gedaan dat jou keuzes werden beïnvloed. Met Quantum Waarneming ontstaat er verruiming van bewustzijn in je lichaam en de werkelijkheid.

Wat ga je doen?
• Je gaat bestaande, repeterende gedachten in kaart brengen.
• Je gaat programma’s, mensen, onderwerpen, afleidingen en mogelijk trauma’s in kaart brengen die invloed op jouw leven hebben.
• Je gaat beleven wat Neutraal Waarnemen is. Hoe neutraler je waarneemt, hoe minder programma’s er kunnen aanhaken in je leven.
• Je gaat gedachtes en programma’s neutraliseren door Quantum Waarneming.

Wat kan deze workshop jou geven?
• Je ontmantelt je gedachten en projecties in jezelf waardoor je bewustzijn helder kan worden.
• Je kan je gedachten beter waarnemen die in je hoofd aanwezig zijn.
• Je kan beter en krachtiger een besluit in het NU maken als er een programma in jouw werkelijkheid zich aandient.
• Jij kan mogelijk nieuwe scripts en dus tijdlijnen openen in jouw leven of hologram.

Zelfkracht
Jij krijgt toegang tot een oorspronkelijk helder bewustzijn in jouw lichaam en leven. Zet je zelfkracht in en neem leiding in je leven!
Ik ontmoet je graag,
Richard

Over Richard Pols
Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.
Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.

Voor meer info www.bronkracht.nl

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 23 september 2023
Tijd: 10.30 – 16.30 uur
Prijs: € 99,-.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

zaterdag 23 september 2023

Tijd

10:30 - 16:30

Prijs

€ 99,00

Locatie

Serre
Categorie
Bronkracht / Richard Pols

Organisator

Bronkracht / Richard Pols
Website
https://bronkracht.nl/