Skip to main content

Lezing: Quantum inslag – Quinten de Troyer

Deze avond vertelt Quinten over de Multidimensionale Werkelijkheid waarin wij leven en de aanwezigheid van andere beschavingen hierin. Ook wordt verteld over Quantumfysica en hoe deze een belangrijke tool is. Die invloed heeft op de vertragingen en afleidingen op Globaal niveau, en in ons dagelijkse bestaan.

In samenspraak wordt dieper ingegaan op de Kracht van ons Hart en hoe dit in lijn ligt met Manifestatie en Wereldtransformatie. Door middel van enkele korte oefeningen met je hoofd, hart en lichaamsbewustzijn kan je ook praktisch in jezelf aan de slag. In Samenspraak worden er diepgaande thema’s en informatie aangeraakt die voor intense verandering en herzieningen zorgen in jouw persoonlijke proces. Hierin is er ruimte voor vragen en om samen in dialoog te gaan.

Over Quinten de Troyer
“Mijn naam is Quinten. Ik ben me bewust dat er meer mogelijk is dan de gecontroleerde stroming van waarheid welke we aangeleerd krijgen in deze wereld. Ik start met enkele lezingen in  samenspraak, om mogelijkheden te her-openen samen met elkaar. Hierin deel ik enkele ervaringen die ik meemaak met mensen en mensachtigen uit andere werelden. Zo breng ik inzicht in fysieke realiteiten welke door duizenden andere mensen ook worden ervaren. Door samen in dialoog te gaan met elkaar omtrent crusiale informatie als: Quantum-wetenschappen, Bewustzijn & Buitenaards contact komen er inzichten vrij die alles veranderend zijn voor hoe jij jezelf ervaart in het dagelijkse bestaan.”
Meer informatie over Quinten vind je hier.

Praktische informatie:
Datum: woensdag 3 mei 2023
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Prijs: € 25,-.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

woensdag 03 mei 2023

Tijd

19:30 - 22:30

Prijs

€ 25,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code