Pianorecital: Bach en Beethoven – Jaap Eilander

Op zondag 26 januari brengt pianist Jaap Eilander een recital met onder andere de primeur van zijn nieuwste CD met werken van Bach. 

Het jaar 2020 staat in muziekland in het teken van Ludwig van Beethoven. Deze Duitse componist die tal van ‘hits’ componeerde werd geboren in 1770, dit jaar precies 250 jaar geleden. Een mooie gelegenheid om iets van hem te programmeren.

Daarnaast staat een andere grote Duitse componist, Bach al jaren centraal bij pianist Jaap Eilander. Dit jaar zeker omdat zijn tweede Bach-album uitkomt. Luisteraars in Schipluiden hebben een primeur, want dit is het eerste concert van een tournee waar het album te horen en aan te schaffen is.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 26 januari 2020

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief lunch: € 32,-

Info

Read More

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl