Lezing ‘Uit de piramide’ – Peter Toonen (UITVERKOCHT)

Op woensdag 2 december geeft Peter Toonen een lezing over zijn nieuwste boek ‘Opgesloten in een piramide’. Hierbij wordt verwezen naar de piramidale sociale structuur, ofwel de macht/controle matrix waarin wij vervolgens Peter al vele duizenden jaren leven. 

Momenteel gebeurt er veel tegelijk dat op ieder mens veel invloed heeft en zal hebben: de coronacrisis, een economische crisis, de invoering van 5G en het Internet Of Things (met zijn kunstmatige intelligentie), de invoering van verplichte vaccinaties, steeds meer staatscontrole- en bemoeienis, klimaatproblemen, enzovoort.
Hoe is de reactie van de Geld/Macht-elite op deze gebeurtenissen en vooral: hoe kunnen wij ons ertoe verhouden?

Deze tijd is een uitnodiging om een eigen script te gaan schrijven vanuit onze innerlijke menselijke kracht, de kracht van het hart, en hier naar te gaan leven.

In het boek ‘Opgesloten in een piramide’ neemt Peter Toonen je mee door 13.000 jaar geschiedenis, op een manier die wezenlijk anders is dan we gewend zijn uit onze ‘gestandaardiseerde’ geschiedenisboeken. Hij presenteert met dit werk ‘een alternatief geschiedenisverhaal’ waarbij hij dwarsverbanden en verbindingen in kaart brengt die een heel ander licht werpen op ‘onze geschiedenis’ en herkomst.

Peter laat zien dat de afgelopen 13.000 jaar geschiedenis van de mensheid niet primair een evolutieverhaal is over mensen die vanuit een overlevingsdrang steeds krachtigere en verfijndere technologieën en samenwerkingsverbanden ontwikkelden, maar dat het vooral een verhaal is dat zich ontvouwt in reactie op externe impulsen van een religieuze aard waarover in onze standaard geschiedenisboeken niet of nauwelijks wordt geschreven.

Peter Toonen
Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Peter’s websites: https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ , www.mayatijd.nl. En www.peter-toonen.nl

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

woensdag 02 december 2020

Tijd

UITVERKOCHT
20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.