Skip to main content

The Madonna Codes – Patty Harpenau (GEANNULEERD)

Deze middag is helaas geannuleerd. Er wordt gekeken naar een nieuwe datum.

Op zondag 14 april 2024 onthult Patty Harpenau de diepere betekenis achter de Madonna. “De Madonna is meer dan een beeld; het vertegenwoordigt de vrouwelijke ziel in iedere man en vrouw. Het is de adem van wijsheid,” legt Patty Harpenau uit.

Beleef een unieke zondagmiddag gewijd aan The Madonna Codes. Heb jij behoefte aan een buitengewone ervaring? Laat Patty Harpenau je op deze middag stap voor stap meenemen door de Madonna Codes, zodat je steeds meer gaat ontdekken waarom je hier bent, wat je hier te doen hebt, en hoe je je diepste verlangens kunt vervullen. Na deze inspirerende kennis zul je in staat zijn om zelf het Madonnepad te bewandelen, begeleid door de interactieve meditatie onder leiding van Patty.

Patty Harpenau, auteur van 55 boeken over levenskunde en spiritualiteit, waaronder de internationale bestsellers The Life Codes en The Angel Codes, presenteert nu haar laatste werk: The Madonna Codes. Laat je meeslepen op het pad van de levensboom, dat ze helder voor je uitstippelt, en ontmoet onderweg de elf Madonna’s.

Elf iconen van wijsheid, zoals de Madonna van liefde, de Madonna van kracht en moed, of de Madonna van heling, komen tot leven tijdens deze actieve lezing. Ontdek hun betekenis en verrijk jezelf met deze waardevolle inzichten. Laat deze zondagmiddag een transformatieve reis zijn waar je niet alleen kennis opdoet, maar ook de kracht van de Madonna in jezelf ontdekt. Mis deze bijzondere gelegenheid niet!

Wat kun je van Patty verwachten deze middag;

  • Inleiding in de The Madonna Codes
  • De levensboom uit The Madonna Codes
  • Het Madonnapad

Prijs lezing: € 30,-

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

zondag 14 april 2024

Tijd

14:00 - 16:30

Prijs

€ 30,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl