Open Inloop – Janny Pronk

Wil je meer informatie hoe je zelf actief kunt werken aan je gezondheid en welzijn? Janny informeert je graag over alle mogelijkheden. Janny geef o.a. meditatielessen, 7 spirituele stappen (leven is groeien) familieopstellingen, 1 op 1 gesprekken, wat is de rode draad van je leven. Maanrituelen, de kracht van de natuur. Massage, bindweefsel massage, lymfeklier massage, ze volgt haar handen en doet wat nodig is. Janny werkt met producten van Dode Zee zout en magnesium. Deze zijn zeer heilzaam voor lichaam en geest.

Ook gaan mensen mee mee op reis (zodra dat weer mogelijk is) naar Egypte ,de oude cultuur en energie van het land ervaren. Ook Jordanie, de woestijn, de Dode Zee beleven. Ook La Vie Tara in Frankrijk is een bijzondere plaats. Het onbekende twee Lourdes. De 13 inzichten die zij geschreven heb zijn mijn leidraad voor al het werk wat ik mag doen.

Voor wie? Voor ieder toegankelijk.
Begeleiding: Deze bijeenkomsten worden gegeven door Janny Pronk.
Tijdstip: 13.00 – 15.00 uur
Prijs: € Vrije toegang

foto door Dingzeyu Li 

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:info@jannypronk.nl  o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.

Datum

woensdag 12 januari 2022

Tijd

13:00 - 15:00

Ticket

Janny Pronk

Locatie

Zolder
Categorie
Janny Pronk

Organisator

Janny Pronk
Telefoon
06-50 21 53 96
E-mail
info@jannypronk.nl
Website
http://www.jannypronk.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.