Remy mosch@ophodenpijl

Ont-moet Op Hodenpijl – Remy Mosch

Op zondag 2 juni brengt Remy Mosch: Ont-moet Op Hodenpijl. Remy Mosch leidt elke 1e zondag van de maand een ochtend interactie, dialoog en delen met als leidraad het gedachtegoed van natuurlijke universele wetmatigheden.

Thema 2 juni: Therapeut en ondernemer Remy Mosch is al vanaf het begin af aan betrokken bij Op Hodenpijl en deelt graag zijn kijk op wat hij noemt een ‘bronplek’. Het onderwerp Op Hodenpijl als bronplek en de werking van de universele wetten staan dan ook centraal tijdens deze ochtend.

Over deze ochtenden
Ook onderwerpen als de reis van de ziel, vergeving en levensmissie komen voorbij tijdens deze ochtenden. De bijeenkomsten hebben een delend karakter met als doel sterker te worden door kennis van elkaar. De ochtenden vinden plaats in de Pastoriekamer waar je met elkaar aan tafel deelt en luistert met een kop koffie of thee.

Remy Mosch is ondernemer en natuurgeneeskundig therapeut Op Hodenpijl. Vanuit zijn bedrijven Acqua Universo, Farm I See en Praktijk Remy Mosch werkt hij aan vitaliteit voor mensen en planten (tuinbouw).

Entree: € 12,50 inclusief thee
Inclusief lunch: € 27,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 02 juni 2019

Tijd

10:30 - 12:00

Prijs

€ 12,50. Inclusief lunch: € 27,50

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.