Skip to main content

Onafhankelijkheidsdagen – Army of Love

Na het grote succes van de eerste editie organiseert de Army of Love nu de tweede Onafhankelijkheidsdagen! Omdat steeds meer mensen de urgentie voelen het heft in eigen handen te nemen vanwege het tekortschieten van het huidige systeem.

Op 23 en 24 september vinden De Onafhankelijkheidsdagen plaats.

Een hands on evenement waarbij sprekers als Roy Martina, Ad Broere, Ariëtte Love, Mike Verest en Robert Bridgeman, Mordechaï Krispijn en Anna Zeven focussen op oplossingen, die ontstaan zijn vanuit hun missie, visie en soms ook zorgen.

TOPICS
Community
Autonomie
Bewustwording
Zorg

De bevlogen sprekers gaan in op de verschillende mogelijkheden die bij kunnen dragen aan het creëren van meer autonomie, onafhankelijkheid, de Nieuwe Wereld en een vangnet voor wat mogelijk komen gaat.

Er zijn verrassende pitches en aanstekelijke workshops. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en je aan te sluiten bij interessante projecten. Om dit nóg leuker te maken, gieten wij dit in een wel heel aantrekkelijke vorm.

Om het helemaal af te maken kan je op vrijdag genieten van het muzikale optreden van Eline Bierling met haar engelachtige stem.

Prijs:
– Dagpas vrijdag € 60,- (ipv € 75,-)
– Dagpas zaterdag € 60,- (ipv € 75,-)
– Full Pass voor beide dagen € 105,- (ipv € 125) Kaarten reserveren Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

vrijdag 23 september 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 60,00

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

Army of Love
Website
https://armyoflove.nl/

Volgende gebeurtenis