Skip to main content

Oker 015 – Yogafestival

Op zondag 27 maart viert Oker van 10:00 – 22:00 dat we samen komen en de zomer er weer aan komt met een Oker Yogafestival!

Op het prachtige Oker terrein naast op Hodenpijl zullen de hele dag door yogalessen en workshops georganiseerd worden. Denk aan: Hatha, Power, Yin en Slow Flow yoga. In het stalhotel kan je een korte privé sessie krijgen om kennis te maken met: reiki, soundhealing, ademwerk en energiewerk. Daarnaast staan er kraampjes met leuke hebbedingetjes en is er de hele dag door mooie muziek. Ook staan er foodtrucks met lekker en gezond eten. Doe je fijn met lessen of workshops mee of kom je gewoon voor de gezelligheid die dag, dat is dus volledig aan jou!

Prijs ticket €20,-

Bij dit ticket zitten al 2 muntjes inbegrepen en daarna kan je er zoveel aanschaffen als je wilt. Deze muntjes kan je namelijk inwisselen voor een les of een hapje of drankje.

Kaarten reserveren

Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door te mailen naar info@innersoundhealing.com

Datum

zondag 27 maart 2022

Tijd

10:00 - 22:00

Prijs

€ 20,-
QR-code