Skip to main content

De beweging van 2023 – Nina Elshof

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; zij vormen het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

De wereld is extreem in transitie. Door energetische patronen te herkennen, kun je je voorbereiden op wat komen gaat. Je kunt dit niet veranderen, wel kun je je er bewust van worden. Het wordt hiermee duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan en hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan. Duidelijkheid geeft zekerheid en maakt het mogelijk eigen keuzes te maken. De Nine Star Ki patronen laten zien dat we uitgedaagd worden om spiritueel volwassen te worden en onze verantwoording te nemen over wie we ten diepste zijn. De extreme transitie laat geen ruimte meer voor terugtrekken, afwachten en niets doen. Als ziel zijn we opgeroepen toelatingsexamen te doen voor een hogere dimensie.

Nine Star Ki helpt om de energetische bewegingen van dit moment op een dieper niveau te begrijpen en te herkennen hoe alles samenvalt en op een zekere manier ‘klopt’.
Hierdoor kun je, ondanks de onrust, stevig in je eigen centrum blijven staan.

Nina is een pionier, een wegbereider die je kijk op de wereld en jezelf transformeert. “Ik leef het leven vanuit de filosofie van Feng Shui en Nine Star Ki.”
Met haar werk en bijdragen wordt Nina breed erkend als een ervaren master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Tags:

Datum

woensdag 10 mei 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl