Skip to main content

Nine Star Ki – Nina Elshof (GEANNULEERD)

Op woensdag 18 november geeft Nina Elshof een lezing over Nine Star Ki, een astrologie welke inzicht geeft in je leven. Tijdens de lezing krijg je tips en handvatten hoe je, het beste het jaar kan afronden en hoe je je kan voorbereiden op het nieuwe jaar. 

Nine Star Ki is een astrologie vorm die gebaseerd is op de vijf elementen, net als Feng Shui. Aan de hand van een geboortedatum wordt je profiel uitgerekend dat bestaat uit 3 getallen. Dat profiel geeft op verbluffend eenvoudige wijze inzicht in de energetische rode draad in iemands leven.

Het is heel bijzonder want geen enkele andere duidingstechniek is zo treffend eenvoudig en verrassend verhelderend als Nine Star Ki.

Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

10 Jaar geleden is Nina begonnen om jaarlijks een voorspelling te schrijven over de energetische tendensen van het jaar dat zijn opwachting maakt, gebaseerd op de Nine Star Ki. Dat is jaarlijks gepubliceerd op haar website en gepresenteerd tijdens een speciaal event. Ook de Koorddanser en Inspirerend Leven publiceren dat jaarlijks.

Tijdens deze lezing kan Nina je alvast voorbereiden op het energetische einde van het jaar en je tips en handvatten meegeven hoe je het jaar goed kunnen afronden. Dat biedt de mogelijkheid om op tijd al met de verwachtingen voor het nieuwe jaar bezig te zijn en je daar goed op voor te bereiden.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

woensdag 18 november 2020

Tijd

GEANNULEERD
20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code