Skip to main content

Nieuwjaarsceremonie – Henry de la Croix & Elias Hering

Vier het nieuwe jaar met de cacao ceremonie Henry de la Croix en Elias Hering. Deel het moment met muziek die je hart opent, mantra’s en medicine songs. Ze nodigen je uit om het nieuwe jaar in te luiden en magie te te creëren. 

Henry zegt hierover: ‘In deze New Year Celebration Cacao Ceremony & Sharing vinden we het heel fijn om samen met jullie aanwezig te zijn, samen te zingen, samen met jullie een veilige plek te creëren om ons te uiten, eenheid te ervaren door onze stemmen als één klank te laten weerklinken en daardoor een krachtige intentie neer te zetten met steun van de Spirit van de Cacao.  In de ceremonie is het onze intentie om opnieuw te herinneren, te voelen en te luisteren. Om te uiten wat zich aandient wat gehoord, gezien en gevoeld wil worden. Om op een liefdevolle, krachtige en speelse manier harmonie, klank & zang samen te laten stromen. Hierdoor mogen we een intentie van eenheid, overvloed, gezondheid, blijdschap & liefde neerzetten voor onszelf, onze geliefden en de wereld.’ Wees welkom!

Het gebruik van cacao is volledig ongevaarlijk. Het versterkt het gevoel van liefde en saamhorigheid.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal op zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Om 13.00 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 35,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken. Het concert start om 15.00 uur in de kerk.

Prijs concert: € 20,00 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 35,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 05 januari 2020

Tijd

15:00 - 17:30

Prijs

€ 20,- euro. Inclusief lunch: € 35,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code