Netwerkbijeenkomst XL – Jeanette Sjardijn & Op Hodenpijl

Op 11 september organiseren ondernemerscoach Jeanette Sjardijn en Op Hodenpijl een groot netwerkevent bij Op Hodenpijl. Het thema van deze avond is succesvol worden of zijn en dan toch jezelf blijven. Gastspreekster Eva Mangal is expert op dit gebied. 

Ook dit jaar organiseren Op Hodenpijl en Jeanette Sjardijn een netwerkevent voor eigentijdse ondernemers. Centraal op deze avond staan de drie pijlers van Op Hodenpijl: ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen. Velen van ons streven succes na. Maar wat is succes voor jóu? Laat je deze avond inspireren over hoe jij als uniek persoon en ondernemer nog meer succesvol jezelf kunt zijn. Durf je te onderscheiden met je unieke talenten, om zo ook duidelijker zichtbaar te zijn voor jou doelgroep. Een laagdrempelige avond waarin we elkaar inspireren en versterken in het ondernemerschap.

Programma
19.30 uur Inloop met koffie en thee in restaurant
20.00 uur Start bijeenkomst in kerk
Welkom door Jeanette Sjardijn. Doel van de avond: Je onderscheiden en succesvol jezelf zijn in het ondernemerschap. Wat levert het je op als je wel je unieke talenten kunt en duft in te zetten. En waarom vindt deze bijeenkomst juist hier plaats? Op Hodenpijl wil je laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen; tijdens deze bijeenkomst staat het ontmoeten centraal
20.30 uur Eva Mangal – millenial medium –  geeft een voorbeeld van hoe je je talent kunt inzetten en daarmee een bedrijf kunt opzetten
21.00 uur Pauze met opdracht
21.30 uur Vervolg met Q & A Eva en Jeanette en vervolg opdracht
22.00 uur Hoe nu verder: vervolgstappen en opdracht
22.15 uur uitnodiging om na te praten en borrelen in het restaurant

De gastlezing is dit keer van Eva Mangal. Eva Mangal noemt zich millenial medium en zet haar gave in om anderen te helpen het leven te leven waar ze voor geboren zijn. Ook schreef zij het boek: ‘de waarheid’ waarin zij schrijft over de weg die zij heeft afgelegd om uiteindelijk écht te durven kiezen om haar unieke talent wereldkundig te maken en om vanuit dit talent haar onderneming op te bouwen.

Deze avond start met een inloop om 19.30 uur in het restaurant van Op Hodenpijl. Om 20.00 uur gaat het plenaire gedeelte van start.

Prijs: € 19,-
Inclusief maaltijd: € 39,50

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Vanaf half 8 schenken we een kop koffie of thee. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het programma  in de kerk.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten viainfo@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 11 september 2019

Tijd

19:30 - 22:00

Prijs

€ 19,-. Inclusief maaltijd: € 39,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.