Skip to main content

Natuurwandeling voor de zintuigen – Boswachter Barry

Op zondag 28 augustus geeft Boswachter een Natuurwandeling voor de zintuigen. Een wandeling om de zintuigen aan het werk te zetten en je te verdiepen in ons, natuur. 

Wij zijn natuur. Alleen leven met de natuur, in het ritme van de natuur; hoe doe je dat?

Barry is opgeleid tot ecoloog maar is minstens zo geïnspireerd door het Taoïsme, een eeuwenoude filosofie uit China die op de natuur gebaseerd is. Nu, als taoïstisch ecoloog zijn zijn wandelingen gericht op hoe de natuur in onze omgeving een weerspiegeling is van ons als mens.

Het Ritme van de Natuur is iets wat hem al jaren intrigeert. Om te ervaren hoezeer het kan helpen om bewust met de seizoenen mee te bewegen, is iets wonderlijks. Alsof je altijd met de wind in je rug leeft. Alle planten en dieren bewegen hier moeiteloos met mee; ze passen zich aan aan hetgeen waar ze geen controle over hebben. Wij mensen kunnen hiervan leren om óók met de stroming mee te drijven.

Tijdens de wandelingen geef ik met meditaties, opdrachten en tools vorm aan deze manier van het leven bekijken. Het gaat tijdens de wandelingen om verwondering voor al het moois in de natuur, open staan en je zintuigen gebruiken. Je intuïtie en fantasie gebruiken om de symboliek en wijsheid die in de natuur is, te zien. De solo en stilte momenten wisselen zich af met momenten van delen en samenzijn.

Qua kleding; verwacht niet te sporten maar te ontspannen. Draag iets comfortabels. De uitnodiging om blootvoets te lopen staat.

Prijs rondleiding: € 25,- p.p.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Na de natuurwandeling is het mogelijk een lunch te reserveren. De lunch start om 12.30 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Prijs natuurwandeling incl lunch € 41,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 28 augustus 2022

Tijd

10:30 - 12:30

Prijs

€ 25,-. Incl. lunch: € 41,50

Locatie

Hoeve Levenslust
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl