Skip to main content

Licht Leven – het schrijven van je eigen regels – Nanne van der Leer

Op woensdag 9 februari is Nanne van der Leer van het online platform Lief leven te gast voor een lezing Op Hodenpijl. 

Wat gebeurt er als je alleen nog maar doet wat je hart je ingeeft? Als je je eigen regels gaat schrijven en jouw definitie van succes eens kritisch onder de loep neemt? Dan (her) ontdek je de eindeloze potentie in jezelf! Nanne is naast sociaal ondernemer ook schrijver van het boek Licht Leven. In deze talk speciaal voor Op Hodenpijl neemt ze jou mee in de zeven belangrijkste lessen die zij leerde. Ze prikkelt je om anders naar het leven te kijken en vertelt je precies wat er bij komt kijken als je meer licht in je leven binnen gaat laten. Haar persoonlijke verhaal is hét bewijs dat het anders kan. Nadat ze zichzelf tegenkwam besloot ze dat het roer om moest. Ze ging alleen nog maar doen wat haar hart haar ingaf. Ze deelt dit verhaal ‘‘ omdat het niet gaat over mij, maar iets veel groters: het volgen van je hart, je eigen regels schrijven en wat daarbij komt kijken’’.

Van ego naar eco.

Van ik naar wij.

Van controle naar vertrouwen.

Van angst naar liefde.

Nanne is de oprichter van het succesvolle online platform Lief Leven. Ze ging van een corporate carrière (marketing & pr bij Heineken en directeur bij een grote toeristische organisatie) naar sociaal ondernemer. Met haar bedrijven Lief Leven, Plek voor Groei, The Sunshine Factory & BeeBalm Care maakt zij maatschappelijke én ecologische impact.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,- inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 47,50

Tags:

Datum

woensdag 09 februari 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

25,-. Inclusief maaltijd € 47,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code