Skip to main content

Ontdek de kracht van ademen – Rob Koning

Rob Koning is oprichter van Mr. Breath en pionier op het gebied van ademwerk in Nederland. Zelf begon hij ooit met met bewuste ademhaling door een burn-out in tijden van stress. Hij kwam erachter dat hij de opgeslagen spanning ‘vrij” kon ademen en schreef daarover de bestseller Ontdek de kracht van ademen.

Ademhalen doen we onbewust de hele dag. Maar wat is er allemaal mogelijk en wat levert het je op als je je ademhaling optimaliseert? Daarover gaat de lezing Ontdek de kracht van ademen. Over ruimte maken, over voelen, in contact zijn met je lichaam en kalm zijn in je hoofd. ‘Goed’ ademen gaat over meer dan zuurstof en CO2 en nog meer over vrij kunnen ademen in een ontspannen lijf. Dit is voor iedereen belangrijk, maar hoe werkt dat dan? Hoe kun je spanning ‘weg’ ademen en jezelf bevrijden van stress en zelfs trauma?

Dat komt aan bod in deze lezing en je gaat het zelf ervaren!

Over Rob Koning

Na zijn eerste ademsessie in 2007, was hij zo aangenaam verrast, dat hij na een burnout besloot om zijn hart te volgen. De moeilijkste werd achteraf de beste beslissing. Ademen bleek dé methode om beter te ontspannen, eigen grenzen te bepalen en regie over zijn leven te nemen.

Snel daarna startte Rob Koning zijn adempraktijk in Amsterdam en Mr. Breath werd opgericht.

Rob is doortastend met een groot empatisch vermogen, om snel tot de kern te komen. Zijn sessies zijn toegankelijk en in een comfortabele, aardse setting zijn mensen snel op hun gemak. Hij legt duidelijk uit zonder zweverig te worden.

Rob Koning zegt: ‘Mijn drive is nu om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van ademen. Niets is zo krachtig als bewust ademhalen en iedereen kan het op elk gewenst moment, zowel om te ontspannen als het verhogen van je energieniveau. Iemand het beste uit zichzelf zien halen en (terug) in z’n kracht zien komen, dat is waarvoor ik het doe. Uit ervaring weet ik hoe makkelijk het is om niets te doen, en ik heb dan ook bewondering voor mensen die besluiten in actie te komen.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Tags:

Datum

woensdag 19 april 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl