Monique Klemann & Band – Coool

Op zondagmiddag 3 maart zijn Monique Klemann en haar band te gast voor een middag lomme jazzy muziek. Muziek die een zomers gevoel oproept! 

Monique Klemann is al een groot deel van haar leven een geziene artiest in Nederland. Ze scoorde platina albums, hits en deed grote Europese tours, maar ook na de gloriedagen met Loïs Lane heeft haar muzikale ontwikkeling nooit stilgestaan.  Met ‘Coool’ heeft Monique een artistiek hoogtepunt bereikt.

Na haar succesvolle carrière in de popmuziek ging Monique solo verder met als eerste album ‘On Patrol’, dat in 2007 verscheen. De jazzy sound van het album oogstte veel bewondering bij de pers en gaf haar het vertrouwen zich op haar eigen carrière te blijven richten. Toch moest zij lang wachten voor ze er een vervolg aan kon geven, het was eenvoudig te druk met Loïs Lane om voldoende tijd voor haar eigen werk vrij te kunnen maken.

In 2016  kwam het mini-album ‘Coool’  uit, met lome, jazzy klanken die een zomers gevoel oproepen. Ze heeft zelden beter geklonken dan op deze opnamen. Meer dan ooit ook spreekt er rust en gemak uit deze songs. Ze heeft haar hart laten spreken, de verwachtingen van het publiek zijn niet leidend geweest. “Met Loïs Lane voelden we altijd de druk om met onze tijd mee te gaan, maar solo voel ik me vrij om op mijn intuïtie te vertrouwen en stijlen van de 50’s tot nu met elkaar te mengen.”

Deze songs waren een mooi voorproefje van wat Monique Klemann op haar nieuwe album in petto heeft voor ons; haar samenwerking met songwriters als Arrien Molema (Room Eleven) en echtgenoot  Jeroen den Hengst (Loïs Lane, Birgit Schuurman, Beatrice vd Poel) werd verder uitgebreid met bijdragen van oa JB Meijers (the Common Linnets, De Dijk). 

Entree :€ 20,-.

Fotocredit: Neeltje de Vries

De lunch vooraf is uitverkocht. 

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 03 maart 2019

Tijd

15:00 - 17:00

Prijs

20,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.