Midden-Delfland Dag

Op zaterdag 19 juni is de Midden-Delfland Dag, een dag om iedereen te laten genieten van al het moois dat het Midden-Delflandgebied te bieden heeft: natuur, water, historisch erfgoed en tal van recreatieve mogelijkheden.

Er is een open dag op de Buitenplaats van Op Hodenpijl met rondleidingen in onze biologische moestuin & bij de bijenvolken van Honey Highway. Verder kan je in de Pastorietuin kennis maken met onze trainers en therapeuten die allemaal als uitgangspunt hebben, het vinden van balans tussen lichaam en geest. Voorop staat dat zij allemaal werken aan gezondheid en welzijn. In september 2020 is een begin gemaakt met de restauratie van de Wagenschuur op de Levende Buitenplaats en op de Midden-Delfland Dag zal de Wagenschuur feestelijk geopend worden. Daarnaast zal op deze dag de nieuwe expositie in het bezoekerscentrum gepresenteerd worden. De interactieve tentoonstelling “Duurzaam en gezond van eigen grond” zal over Duurzame kringloop landbouw en streekproducten gaan. Laat je op deze dag informeren over diverse duurzame landbouwvarianten (kringlooplandbouw, ecologisch, biologisch en duurzame voedselvoorziening, waarbij de nadruk ligt op gezonde voeding en streekproducten).

De expositie is tot stand gekomen in samenwerking met Natuurmonumenten, LTO Noord Delflands groen, de gemeente Midden-Delfland, de Vogelwerkgroep Midden-Delfland, Heerlijk van Dichtbij, duurzame agrarische ondernemers, de Stichting Bezoekers- en Informatiecentrum Midden-Delfland, de Stichting Op Hodenpijl en de Midden-Delfland Vereniging

Datum

zaterdag 19 juni 2021

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Levende Buitenplaats
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.